ASUS LED monitörle her açıdan canlı renkler!

Asus'un yeni LED monitörü, her açından sunduğu görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor

Asus'tan ince LED monitör!

Farklı açılardan bakıldığında dahi iyi görüntü ve renk kalitesiyle kendini gösteren ASUS ML239H, ultra ince tasarımıyla da hem görsel açından hem de parlak siyah piyano yüzeyi ile iyiyi arayanların tercihi oluyor.

Her açıdan iyi görüntü ve Full HD kalitesi

Yatayda ve dikeyde sahip olduğu 178° geniş görüş açılı IPS panel ile nereden bakıldığının bir önemi olmadan en iyi görüş desteğini sunan ML239H'i ister koltuğunuzun arkasına yaslanıyor, ister masa başında işinizi yapıyor olun her açıdan en iyi görüntü kalitesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca, HDMI çıkışı sayesinde Full HD 1080p ( 1920 x 1080 ) desteği ile inanılmaz renk kalitesi karşınıza geliyor.

Görüntü içeriğine göre otomatik olarak arka ışık parlaklığını ayarlayarak kontrast oranını 50,000,000:1 'e kadar arttırarak, daha canlı renk skalası elde etmenize imkan veriyor.

ASUS üretimde kullanılan materyal kalitesi ile çevreye karşı olan duyarlılığını ML239H'de kullanılan cıvasız LED arkadan paneller ile de gösteriyor. Ayrıca ultra ince tasarımı ile paketlenmede daha az karton harcayıp, taşıma masraflarını ve CO² emisyonunu azaltıyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Eko modu ile %55 oranında daha düşük enerji tüketerek bütçenize de yardımcı oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları