Asus P525 PDA Telefon İle Herzaman Bağlı Kalın

Asus P525 ile E-Mail, Wi-Fi VoIP ve dahili tuştakımı ile uygun mobil iş çözümü sunuyor

Hep bağlı kalın!

P525 quad-band PDA telefonun Push E-mail, Wi-Fi desteği ve üzerindeki numerik tuştakımı özellikleri tam bir mobil iş çözümü sağlıyor. Kullanıcılar nerde olurlarsa olsunlar internete bağlanabiliyorlar.

"Heryerde İş" P525'in ardındaki dizayn konsepti olarak belirlenmiş.

P525'in güçlü Push E-mail fonksiyonları, email ile telefon defteri ve takvim unsurları arasında gerçek-zamanlı senkronizasyon sağlıyor.

Microsoft Windows Mobile 5.0 yönetim sistemini destekleyen, ASUS'un PDA telefonu Excel and PowerPoint Viewer vb. programlarını içeren ofis uygulamalarını destekliyor.

Wi-Fi ve GPRS desteği ile P525, araştırma ve hızlı mesajlaşma için wireless bağlanma noktalarının kullanılabilir olmadığı yerlerde wireless online bağlanma imkanı veriyor. Skype-in ve Skype-out fonksiyonları uzun süreli konuşmalardaki fazladan maliyetleri düşürüyor. Bluetooth ile birleştirilen wireless teknolojisi ile kablosuz dosya paylaşımını beraberinde getiriyor.

5-kanallı kumanda kolu değişik güçlü fonksiyonlara ulaşmak ve bunları yönetmek için tek elle menü kullanımı imkanı sağlıyor. Zarif PDA telefonu kolay giriş için numerik tuştakımı ekipmanı ile birlikte geliyor. Bunlar için 2.8" dokunmatik ekran kullanılmış.

Ürün ülkemizde, seçkin bilişim mağzalarında 1400YTL civarındaki fiyat etiketiyle satışa sunuldı.

Okuyucu Yorumları