ASUS'tan 50 çifte sinema keyfi!

ASUS, Facebook üzerinde düzenlediği bu yarışma ile sizi sinemaya davet ediyor! İşte detaylar...

ASUS'tan sinema keyfi!

2012'ye yılbaşında ödüller dağıtarak başlayan ASUS, sevgililer gününde de çiftleri ödüllendiriyor. 14 Şubat'ı daha da unutulmaz kılmak için ASUS, Sevgililer Günü'nü sevdikleri ile mutlu bir şekilde geçirmek isteyenlere eşlik ediyor.

ASUS Türkiye, Facebook sayfası üzerinde 10 Şubat'ta başlayacak ve 5 gün boyunca sürecek olan yarışma ile 2012 yılında ASUS ürünü alan 50 çifti sinemaya davet ediyor. 10-20 Şubat arasında tüm Cinebonus sinema salonlarında ve tüm filmlerde kullanabilecek davetiyeler için ASUS Türkiye Facebook sayfasını beğenmeniz ve 2012 yılında ASUS markalı bir notebook, netbook ve tablet ürünü almış olmanız yeterli.

2012 yılında henüz bir ASUS ürününe sahip olmamış olanlar da kendisine veya sevdiklerine bir ASUS ürünü alarak yarışmaya dahil olabilirler. Hediye önerilerine gelince, ASUS ZENBOOK ve ASUS Eee Pad Transformer Prime modellerine göz atmanız teknolojiye bir kez daha aşık olmanızı sağlayabilir.

10-20 Şubat arasında izleyebileceğiniz filmler

10-20 Şubat arasında izleyebileceğiniz filmler

Detaylı bilgi için www.facebook.com/asustr adresini takip edebilirsiniz.

10-20 Şubat arasında Cinebonus sinemalarında izleyebileceğiniz filmler:

Yerli filmler

Berlin Kaplanı, Kurtuluş Son Durak, Eş ruhumun Eşzamanı, Güzel Günler Göreceğiz, Zenne, Sümela'nın Şifresi Temel

Yabancı filmler

Artist, Karanlıklar Ülkesi: Uyanış 3D, Savaş Atı, Utanç, Kevin Hakkında Konuşmalıyız, Düşler Bahçesi, İçimdeki Şeytan, Neşeli Ayaklar 2 3D, Ejderha Dövmeli Kız, Çizmeli Kedi 3D, Melankoli, Tutku Günlükleri, İçinde Yaşadığım Deri, Büyük Mucize, İyi Olan Kazansın, Senden Bana Kalan, Muppets, Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi 3D, Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike 3D, Düşmanı Korurken

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları