Asus'tan Eee PC serisine yepyeni bir dokunuş

Dönebilen dokunmatik ekrana sahip güçlü bir netbook'a ne dersiniz? Yeni Eee-PC hepsini sunuyor...

Asus: Yeni bir Eee-PC daha!

ASUS, oldukça başarılı olan Eee PC Serisine her geçen gün yenisini ekliyor. 8.9"dönebilen dokunmatik ekranı ile ön plana çıkan Eee PC T91, kablosuz özgürlüğün yanı sıra dokunmatik özgürlüğü de beraberinde getiriyor.

Eee PC T91'in TouchSuite olarak bilinen benzersiz yazılımı ile parmak uçlarınızla sayısız eğlence uygulamaları oluşturabiliyorsunuz. Örneğin fotoğraflarınızı düzenleyebiliyor, fotoğraf albümleri yaratabiliyor, el yazınızla sevdiklerinize notlar bırakabiliyor ve çizgi film karakterleri çizebiliyorsunuz.

Siyah ve beyaz renk seçeneği bulunan Eee PC T91'in fonksiyonel tablet yapısıyla yürürken bile belgeleri kolaylıkla okuyabiliyor, dijital olarak notlar alabiliyor ve internette sörf yapabiliyorsunuz.

Esnek Kullanım için Dokunmatik ve Döndürülebilen Ekran
Eee PC T91 dokunmatik ekranı ve 180 derece dönebilen Tablet PC formu ile sabit bir düzleme gereksinimi olmadan esnek kullanım olanağı sağlıyor. Yazı tahtası gibi katlanabilen yapısıyla ayakta da rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanıcılar kolaylıkla notlarını okuyabiliyor, doğrudan ekrana yazabiliyor, çevrimiçi iletişim kurup internette sörf yapabiliyor.

Zengin yazılım seçenekleri

Zengin yazılım seçenekleri

Eee PC T91 yazılım paketi, kullanıcılara dokunmatik ekranı kullanarak uygulayabilecekleri pek çok olanak sunuyor.

FotoFun
FotoFun ile kullanıcılar sadece parmak uçlarını kullanarak fotoğraflarını yeniden düzenleyerek , kendi fotoğraf albümlerini yaratabiliyor.

Memos
Önemli randevuları unutmak artık geçmişte kaldı. Memos aracılığı ile sevdiklerinize el yazınız ile notlar bırakmak parmağınızın ucunda.

Touch Gate
Touch Gate , ihtiyacınıza gore Windows XP, Widget Modu ve Touch Modu gibi farklı kullanıcı arayüzleri arasında geçiş yapma olanağı sağlıyor. Bu arayüzler arasında parmağınızı ekranda sürükleyerek geçiş yapabiliyorsunuz.

IE Araç Çubuğu
IE araç çubuğu ile kullanıcılar internette sörf yaparken, parmaklarını kullanarak web sayfalarını yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyor ve web sayfaları arasında kolay ve hızlı geçiş yapabiliyor.

Parlak ve Şık

Parlak ve Şık

Son derece ince ve hafif yapısıyla Eee PC T91'i, kullanıcıları ellerinden bırakmak istemeyecek. Sadece 22.5 cm x 16.4 cm ebatları, 960 gr ağırlığı ve 8.9" ekranı ile dünyanın en küçük ve ince cihazı olan Eee PC T91, oldukça kalabalık ve dar alanlarda bile size sıkıntıya sokmuyor.

Her zaman Heryerde Bağlantı

Zengin bağlantı seçenekleri ile donatılmış olan Eee PC™ T91 ile heryerde yüksek hızda internete bağlanabilmenin keyfini yaşayabiliyorsunuz. Ayrıca Wi-Fi 802.11n and Bluetooth® desteği de internete ve diğer cihazlara daha hızlı ve kolay bağlanmanızı sağlıyor.

Hareket Halindeyken Tek Dokunuşla Eğlence
Oldukça iddialı video , müzik ve fotoğraf oynatma yeteneklerine sahip Eee PC T91, Eee Storage özelliği ile de 20 GB çevrimiçi depolama sağlıyor. Böylece kullanıcılar, belgelerine ve multimedya dosyalarına her an ve her yerden ulaşabiliyor

Super Hybrid Engine ile Uzun Pil Ömrü
Enerji tasarrufunu maksimum düzeye çıkaran geliştirilmiş ASUS Super Hybrid Teknolojisi ile üretilmiş EeePC T91 kullanıma bağlı olarak 5 saate kadar kesintisiz bilgisayar deneyimi sunarak size güç adaptörünü heryere taşıma zahmetinden kurtarıyor. Super Hybrid Teknolojisi ayrıca kullanıcıya çeşitli güç modları arasında seçim yapabilme olanağı da sağlıyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

Model Eee PC T91
İşletim Sistemi Orijinal Windows XP Home
Ekran 8.9" Arka Aydınlatmalı Dokunmatik Panel
CPU Intel Atom Z520
Chipset Intel® US15W
LAN Bütünleşik 10/100 Mbps Fast Ethernet
Kablosuz Bağlantı WLAN: 802.11b/g/n
Bluetooth V2.1
Bellek 1GB (DDR2)
Depolama Toplam 82GB (16GB Solid State Disk + 16GB SD Kart + 20GB Eee Storage)
Arayüz 1 x VGA port (D-sub 15-pin, harici monitör için)
2 x USB 2.0 port
1 x LAN RJ-45
2 x Ses bağlantısı: Kulaklık/Mikrofon
Kamera 0.3 M Pixel
Okuyucu 3-in-1 MMC, SD, SDHC flash card slot
Ses Yüksek kalitede ses
Bütünleşik yüksek kaliteli streo hoparlörler
Digital Array Mic
Pil Ömrü Li-Polimer pil, 5saat**
Boyutlar 225mm (W) x 164mm (D) x 25.2 ~ 28.4mm (H)
Ağırlık 0.96kg
Renk Seçeneği Siyah,Beyaz
Diğer Stylus kalem

* Özellikler önceden haber vermeksizin değiştirilebilir.
** Pil kullanım süresi, kullanım koşullarına ve sistem konfigürasyonuna bağlı olarak değişebilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları