ASUS'tan Extreme AX850 serisi ekran kartları

Yüksek kaliteli grafik çözümleri üreticisi ASUSTeK Computer Inc (ASUS), Extreme AX850 serisi ekran kartlarını duyurdu. Bugünün en güçlü 16 yollu PCI Express VPU’su olan ATi RADEON® 850 tabanlı ürün sadece ASUS ekran kartlarında bulunan farklı özelliklere de sahip.

ASUS'tan Extreme AX850 serisi ekran kartları

Extreme AX850 serisi diğer rakip ekran kartları ile karşılaştırıldığında hem bu benzersiz özellikleri ile hem de farklı performansı ile öne çıkıyor.

“Düyanın en iyi PCI Express grafik çözümünü sunabilmek için ASUS ile çalışmaktan çok mutluyuz” diyen ATI Technologies Inc. İkinci Başkanı ve Pazarlama Genel Müdürü Rick Bergman sözlerini şöyle sürdürüyor “ATI RADEON® 850 tabanlı ASUS EAX850 serisinin duyurulmasıyla birlikte ATI ve ASUS kullanıcıları PCI Express’in tüm faydalarından yararlanabilir duruma geldiler”.

Yeni Grafik Kartları Serisi Sadece ASUS Ürünlerinde Bulunan Bazı Yepyeni ve Benzersiz Özellikler ile Donatıldı

GameFace Live – Takım arkadaşlarını gör ve konuş

GameFace Live multiplayer DirectX oyunları için dünyanın ilk görüntü/ses iletişimi çözümü. Aynı anda sekiz oyuncu bir yandan oyun oynarken bir yandan da ekranda birbirlerini görebiliyor ve konuşabiliyor.

OnScreenDisplay (OSD) – Ekran üzerinden hızlı ayar yapabilme

Bu özellik ile mevuct uygulamanızı kapatmadan parlaklı ve kontrast seviyeleri, VR ayarları ve başka ekstra ayarlar gibi düzenlemeleri yapabiliyorsunuz.

VideoSecurity Online– Ev güvenlik sistemi kurabilirsiniz

Sadece kameranızı istediğiniz alana doğru bakacak şekilde yerleştirin ve Video Security Online’ı çalıştırın. Bu bölgedeki tüm hareketler kaydedilebilir ve bu resimler telefon ya da e-mail yoluyla size gönderilir. Böylece evden uzakta dahi evi izleyebilir, güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Paketten Çıkan Tam Sürüm 3D Oyunlar:

Joint Operations – Bugüne kadar yapılmış en geniş Multiplayer katılımlı FPS oyunu

Xpand Rally – Foto realistik manzaralar eşliğinde rally.

Okuyucu Yorumları