Asus'tan netbook ve tablet tartışmasına son!

Hem netbook, hem de tablet olarak kullanılabilen Asus Eee Pad Transformer satışa sunuluyor!

Hem netbook, hem tablet PC!

Opsiyonel olarak takılan klavyesi ile piyasada yer alan rakiplerinden ayrılan ASUS Eee Pad Transformer, 16 saate varan pil süresi*, çift kamerası, Adobe Flash 10.2 desteği, 2 adet USB portu, mini HDMI çıkışı ve SD kart okuyucusu ile ön plana çıkıyor.

Güçlü eğlence merkezi

Görüntüsü ve kullanım şekli ile dikkat çeken Eee Pad Transformer, NVIDIA Tegra 2 çift çekirdek güçlü işlemci ile daha hızlı bir tepki süresi ve çoklu işlemlerde daha iyi performans sunuyor.

Google'nin tabletler için tasarlamış olduğu Android Honeycomb (3.0) işletim sistemine sahip Transformer, hem çalışırken hem de eğlenirken etkin bir kullanım imkanı sağlıyor. Adobe Flash 10.2** ve sürekli gelişen Android Market'i destekleyen Transformer ile eğlence tek bir dokunuşla parmağınızın ucunda.

Tasarımı kadar özellikleri de dikkat çekici

Piyasadaki diğer tabletlerle karşılaştırıldığında %50'ye kadar keskin ve daha fazla renk seçeneğine sahip olan Eee Pad Transformer'in 10.1inç dokunmatik ekranı, dayanıklı ve çizilmeyen camdan yapılan IPS Panel'i sayesinde 178° görüş açısına sahip.

Yerleşik SRS Ses teknolojisi ile 3D stereo ses, sahip olduğu 2 kamera (ön 1.2 MP – arka 5.0) ile de kullanıcılarına mükemmel görüntü deneyimini yaşatan Transformer, mini HDMI çıkışı ile HD TV'lerde 1080p video oynatma ve kaydetme olanağı sunuyor.

Önemli Noktalar:

1. Klavye Yuvasıyla Mobil Üretkenlik (Tam QWERTY Klavye ve touchpad, 16 saate kadar pil ömrü, sınırsız ASUS WebDepolama)
2. Mini-Sinema Eğlencesi (178° görüntü açısıyla göz alıcı IPS panel, Full HD (1080p) ve HDMI desteği, NVIDIA® Tegra™2 1.0 GHz dual-core CPU)
3. Modayı Belirleyen Tablet Deneyimi (tabletler için Android 3.0 OS, Flash desteği, Android Market'te binlerce uygulama)
4. Ürünün Türkiye satışı 2011'in ikinci yarısında başlayacaktır.

Özel yazılım ve arayüz

Özel yazılım ve arayüz

Özel yazılım ve arayüz

Sahip olduğu klavye yuvası ile netbooka dönüşen Eee Pad Transformer, kullanıcıların doc, xls ve ppt uzantılı dosyaları da içeren MS Office dokümanlarının kullanımını, uzantıları değiştirmeyi mümkün kılan profesyonel Mobile Office Solution olan Polaris Office 3.0 yüklü olarak piyasaya sürülüyor.

MyLibrary, MyNet, MyCloud gibi uygulamaların yer aldığı ASUS'un Waveshare Arayüzü ile ağda yer alan cihazlarla kolay bağlantı, içerik paylaşımı, uygulamalara erişim kolay hale dönüşüyor.

Kolay kullanım, kolay erişim imkanı

Kolay dosya paylaşımı ve bellek artırma için klavye kısmının sahip olduğu yerleşik bir SD Card okuyucu, iki USB portunun yanı sıra touchpad ve 3.5mm audio jack girişi Transformer'i çok amaçlı bir medya merkezi haline getiriyor. Ek olarak, ASUS WebDepolama da bir yıllık sınırsız bellek alanıyla sunuluyor.

Klavye yuvası ile kullanım Transformer'in 9.5 saat* olan pil ömrünü 16 saate* kadar da uzatıyor. Bu yüzden, kullanıcılar hem iş hem de oyun için tüm gün kullanabiliyor.

*9.5 ve 16 saat pil ömrü genel koşullar için tahmini süredir.
**Adobe Flash 10.2 desteği online varolan yeni versiyon gerektiriyor.

Teknik özellikleri

Teknik özellikleri

(1) Modele ve ülkeye göre farklılık gösterebilir.
(2) FOTA güncellemesiyle Nisan ortasından sonra hazır olacak.
(3) Android Market'ten Adobe Flash'ı indirmeyi gerektirir.
(4) 720p video oynatma, SPWG spec (60bit) ile pil test edilmiştir.
(5) Sadece mobil docking paketi ya da opsiyonel paket ile desteklenir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları