Asus'tan overclock yarışmasına hazır olun!

Hız aşırtmaya hazır olun: "ASUS 1156 Overclock Şampiyonası"nda geri sayım başladı...

Asus'tan overclock yarışması!

ASUS, internet üzerinden düzenlenen dünyanın en büyük overclock yarışmalarından biri olan "ASUS 1156 Overclock Şampiyonası"nda geri sayım başladı.

Şampiyona 20 Eylül'de start alıyor. INTEL 1156 soket sistem sahipleri 8 hafta boyunca, her hafta farklı yarışmalarda yarışabilecek, dereceye girip ödül alabilecekler ve ayrıca şampiyona sonunda her hafta topladıkları toplam puan üzerinden büyük ünvan olan ASUS 1156 Şampiyonluğu için ter dökecekler.

Yalnızca overclock severler değil ASUS tabanlı sisteme sahip olan tüm kullanıcılar da 8 hafta boyunca ödül kazanabilecekler.*

Nasıl katılırım ?
"ASUS 1156 Overclock Şampiyonası"na katılmak için yapılması gerekenleri www.asus1156.com'dan detaylı olarak takip edebilirsiniz.

İşte ödüller:

İşte ödüller:

Haftalık Ödüller:
Her hafta yeni bir yarışma yapılacak ve yarışmalarda dereceye girenler ödüller kazanacaklar.

Ülke Şampiyonları:
8 hafta sonunda haftalık yarışmalarda topladığı puanlar sonunda ülkesinde en yüksek puana erişmiş olan yarışmacı ülke şampiyonu olacak ve ülke şampiyonu ödülüne hak kazanacaklar.

Not : Sadece katılımcı ülkeler olan Türkiye, Mısır, İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika ve Avustralya vatandaşları ülke şampiyonu olabilmek için yarışabileceklerdir.

Haftalık Çekiliş Ödülleri
ASUS 1156'da yalnızca INTEL 1156 tabanlı ASUS sistemi olan overclock severler değil aynı zamanda,ASUS tabanlı sisteme sahip olan kullanıcılar da her hafta yapılacak olan çekilişler sonucunda ödül kazanma şansına sahip olacaklar.*
*ASUS Anakarta sahip bilgisayarlar, ASUS Notebooklar, ASUS Eee PC ve Eee Box sahipleri.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları