Asus'tan oyuncular için 3 üst seviye anakart!

Asus'un bu 3 yeni anakartı, özellikleriyle overclock meraklısı oyun tutkunlarının kalbini kazanacak!

Asus'tan oyun meraklılarına!

ASUS Republic of Gamers oyuncular ve hız aşırtma tutkunları için özel olarak tasarlanan üç yeni üst seviye anakartı duyurdu. 4. Nesil Intel Core işlemcileri ile uyumlu Intel Z87 yonga setine sahip olan bu üç yeni anakart oyuncular ve performans tutkunlarının aradığı özellikleri barındırıyor.

MAXIMUS VI EXTREME yeni dünya rekorları kırmak için üst seviye hız aşırtma özellikleri ile donatıldı. MAXIMUS VI GENE, ROG özelliklerinin tüm ayrıcalığını Matx boyutlarında sunarken, MAXIMUS VI HERO ise uygun fiyatı ve oyunculara yönelik özellikleri ile herkesi ROG dünyasıyla tanıştırmaya aday.

Yeni nesil ROG ailesine ilerleyen günlerde MAXIMUS VI FORMULA modeli de katılacak.

Üstün tasarım ve nadir bulunan özellikler

Bu üç anakart da ASUS ve ROG ekiplerinin araştırma geliştirme çalışmalarının ve özel tasarımının üst noktalarını kullanıcılara sunuyor. İyi bir bileşen dizilimine sahip olan ve gelişmiş ROG UEFI BIOS'u barındıran anakartlar detaylı ayarları kolay bir şekilde yapmanızı sağlıyor. ROG serisi standartların üzerine çıkarak kullanıcılara her zaman daha fazlasını sunuyor. ROG UEFI BIOS'a eklenen SSD Secure Erase özelliği veri silmeyi kolaylaştırıp, ekstra bir yazılıma gerek kalmadan, BIOS üzerinden SSD performansını artırıyor.

Dayanıklılık ve uzun süreli performansı garanti etmek için kaliteli bileşenlerin kullanıldığı bu üç anakartın tamamında Extreme Engine Digi+ III hassas dijital güç mimarisi, 60A BlackWing bobinler, 10K Black Metallic kapasitörler ve %90 verimli NexFET MOSFET'ler bulunuyor. Tüm bunlar en zorlu oyun ve hız aşırtma senaryolarında bile anakartların sorunsuz çalışmasını sağlıyor.

Hız aşırtma tutkunları iyi bir seçenek

Hız aşırtma tutkunları iyi bir seçenek

MAXIMUS VI EXTREME ve OC Panel: Hız aşırtma tutkunları iyi bir seçenek

7GHz'in üzerinde işlemci ve 4GHz'in üzerinde bellek hızlarına destek veren anakart bunun yanı sıra PCI Express x16 slotlarının konumu sayesinde dörtlü NVIDIA SLI ya da AMD CrossFireX yapmak isteyenlere kolaylık sağlıyor.

MAXIMUS VI EXTREME beraberinde gerçek zamanlı hız aşırtma aracı OC Panel ile geliyor. OC Panel'i isterseniz kasanızın 5,25" yuvasında isterseniz de harici olarak kullanabilirsiniz. Kasanın içinde kullanıldığında Normal modda çalışan OC Panel, 2,6" ekranı üzerinde CPU hızı, sıcaklığı ve fan hızlarını gösteriyor. Tek tıklamayla CPU Level Up ve fan hızı kontrolü anında yapılabiliyor.

OC Panel'i harici olarak kullandığınızda ise OC Panel çok daha detaylı bir hız aşırtma cihazı haline geliyor. ROG serisine özgü Subzero Sense ve VGA Hotwire gibi özellikler ile düşük sıcaklıklardaki sıvı soğutma sistemleri ve ekran kartının voltaj değerlerini değiştirmek için de kolaylık sağlanıyor. Ayrıca hız aşırtma konusunda uzman olanlara yönelik Slow Mode ve Pause Switch gibi özellikler de hız aşırtma tutkunlarının talepleri dikkate alınarak MAXIMUS VI EXTREME'e eklenmiş durumda. Tüm özellikler ve ayarları gerçek zamanlı olarak OC Panel'in üzerindeki tuşlarla kolayca yapabilrisiniz.

MAXIMUS VI EXTREME ile gelen mPCIe Combo II kartı ise PCI Express slotlarınızı kullanmadan sisteminize ekstra bağlantı seçenekleri eklemenizi sağlıyor. Bu mini kartta 802.11ac Wi-Fi (802.11n standardından üç kat daha hızlı) ve Bluetooth 4.0 modülleri bulunuyor. M.2 NGFF (Next Generation Form Factor) bağlantısı ise çok ince SSD'lere destek sağlıyor. ROG, ADATA ve SanDisk gibi markalarla beraber çalışarak M.2 SSD'lere hazırlık yapıyor.

MAXIMUS VI GENE: Oyun ve hız aşırtma için...

MAXIMUS VI GENE: Oyun ve hız aşırtma için...

MAXIMUS VI GENE: Oyun ve hız aşırtma için mATX anakart

MAXIMUS VI GENE ufak boyutta olmasına rağmen çok sayıda ROG özelliğini bünyesinde barındıran bir anakart. Bunun yanı sıra mPCIe Combo II ile de ekstra bağlantı seçenekleri sunuyor. Oyun oynarken rakiplerinizin nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız Sonic Radar özelliği, oyun içi seslerin hangi yönden geldiğini ekranda göstererek size yardımcı oluyor.

SupremeFX anakarttaki ses yongasının sinyal karışmasına maruz kalmamasını sağlayan özel PCB korumasını getiriyor. Üst seviye ELNA kapasitörler, gelişmiş sinyal işleme ve tümleşik amplifikatör ile 115 dB SNR kalitesinde, detaylı ve berrak sesler alınabiliyor.

Intel Ethernet ve ROG GameFirst II bant genişliği optimizasyon teknolojisi, özellikle İnternet üzerinden oyun oynayanlara çok daha hızlı bir deneyim sunuyor.

MAXIMUS VI HERO: ROG ailesine katılmak artık daha kolay

ATX boyutundaki MAXIMUS VI HERO, oyun performansı ve tasarım açısından ROG ailesinin diğer üyelerine yakın dururken fiyat olarak daha etkileyici bir segmentte yer alıyor.

SupremeFX, Sonic Radar, Intel Ethernet ve Game First II özellikleri ile ROG ailesinin kırmızı ve siyah renkli tasarımını taşıyan MAXIMUS VI HERO, ROG ailesine katılmayı çok daha kolay hale getiriyor.

Okuyucu Yorumları