ASUS'tan yeni Notebook serisi

Dünyanın en büyük bilgisayar bileşenleri ve notebook üreticilerinden ASUS, yeni Intel Centrino platformuna sahip notebook modelleriyle profesyonel kullanıcılara eşsiz özellikteki ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyor.

ASUS'tan yeni Notebook serisi

ASUS’un yeni M6V, W3 ve W5 modelleri, profesyonel kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak üstün özelliklere sahip. Hızlı Sistem tarafından Türkiye bilişim sektörüne sunulan yeni ASUS notebook’lar, teknolojinin en son yeniliklerini barındırıyor.

ASUS’un yeni modelleri şöyle sıralanıyor:

En iyi performansı arayanlara: ASUS M6V

Yeni M6V serisi Notebook’lar Intel Centrino teknolojisinin tüm avantajlarından yararlanıyor. Grafik tasarımcılar için geliştirilmiş ATI Mobility Radeon X700 ekran kartı ile 128MB bellek sunulan modellerde DDR-2 400MHz anabellek ve yeni 533MHz hızındaki Intel Pentium M işlemcisi performans sınırlarını zorluyor.
ASUS M6V, serisi Bluetooth ve Wireless LAN özelliği ile her yerde özgür ve sınırsız çalışma imkanı sunuyor.

Estetik ve performansın birleşimi: ASUS W3

14” parlak geniş ekranı, gümüş renk ve metal kasası ile ASUS W3 serisi sizi daha ilk görüşte etkileyecek bir tasarıma sahip. Intel Centrino platformunda 1.6GHz’den 1.8GHz’e kadar işlemci seçeneği bulunan modelin 1.8GHz versiyonu 128MB belleğe sahip ATI Mobility Radeon X600 ekran kartı ile grafik performansını en üst seviyeye çıkartmakta. DDR-2400MHz anabellek, yeni 533MHz hızındaki Intel Pentium M işlemcisi, Bluetooth ve Wireless LAN özellikleri ile W3 serisi kullanıcıların gönlünde taht kuracak.

Notebook’ta gelinen son nokta: ASUS W5

5 saate varan pil ömrü, dahili 1.3MP kamerası, dahili DVD yazıcısı, 12.1” parlak geniş ekranı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile ASUS W5 kullanıcılara üstün bir notebook sunmakta. ASUS W5’in dahili Bluetooth, Wireless LAN ve sadece 1,6 kg hafifliğiyle kullanıcılar her yerde çalışmanın keyfini yaşayacaklar.

Okuyucu Yorumları