Asus'tan yeni Transformer Book'lar!

Dizüstü bilgisayarın verimliliği ile tabletin esnekliği, bu yeni Asus'larda bir araya gekiyor!

Asus'tan çok yönlü PC!

ASUS, Intel Geliştirici Forumu 2013'deki (Intel Develepor Forum – IDF) lansman etkinliğinde iki yeni ultra portatif Transformer Book'unu tanıttı. Etkinlik, ASUS Başkanı Jonney Shih'in konuşmasıyla açıldı ve Intel Başkan Yardımcısı Tom Kilroy da özel konuk olarak katıldı. Transformer Book T100 ile Transformer Book Trio, ASUS'un geniş taşınabilir ve masaüstü ürün yelpazesinin son iki ürünü ve teknolojiden beklentilerinizi büyük oranda dönüştürüyor.

ASUS Başkanı Jonney Shih etkinlikte şunları söyledi: "ASUS Transformer Book T100, tam uyumluluğu, ayrılabilir dokunmatik ekranı, kapsamlı eğlencesi ve tüm gün bilgisayar kullanımına imkan tanıyan pil ömrüyle Eee PC'nin mükemmel bir dönüşümü."

Hem Transformer Book T100 hem de Transformer Book Trio'nun iki parçalı kenetlemeli tasarımı, bir dizüstü bilgisayarın verimlilik özellikleri ile tabletin portatifliğini birleştiriyor ve bu ikisinden birine çok hızlı dönüşebilme esnekliği taşıyor. Hatta Transformer Book Trio, klavye istasyonuyla daha da ileri giderek kendi işlemcisini barındırıyor, böylece ekranı tablet olarak kullanılmak üzere ayrıldığında bağımsız bir masaüstü PC olarak da kullanılabiliyor.

Transformer Book T100 – rahatça taşınabilen dizüstü bilgisayar ile tablet bir arada

ASUS Transformer Book T100, 10.1 inç, Intel Atom "Bay Trail" dört çekirdek işlemci ve tek başına Windows 8.1 tablet olarak kullanılabilen ayrılabilir HD ekranıyla ultra portatif bir cihaz. Pürüzsüz tasarımı ve sağlam yapısıyla Transformer Book T100, sadece 1,07 kg ağırlığıyla en hafif ultra portatiflerden biri olmakla kalmıyor, aynı zamanda 10 inç tabletler arasında 550 gr ile en hafiflerden biri.

Transformer Book T100 yeni Intel Atom Bay Trail TZ3740 dört çekirdek işlemcisiyle sorunsuz bir çoklu görev performansı ve 11 saate çıkabilen pil gücüyle inanılmaz bir enerji verimliliği sağlıyor. Hafif klavye parçası, uzun süre rahat kullanım için mükemmel tasarlanmış tuş tasarımı, Windows 8.1 kullanımını destekleyen çoklu dokunmatik touchpad'i ve USB 3.0 özelliklerine sahip. Sadece 10.5 mm inceliğindeki Transformer Book T100 178 derece görüş açısı ve keskin örüntü kalitesiyle HD 10.1 inç IPS çoklu dokunmatik bir tablet. Transformer Book T100 ayrıca Word, Excel, PowerPoint ve OneNote programlarının tam versiyonunu içeren Microsoft Home & Student 2013 yüklenmiş olarak geliyor ve hem okul hem de iş için mükemmel bir verimlilik çözümü sunuyor.

Yeni ASUS Transformer Book T300, tek başına bir Windows 8 tablet görevi gören, ayrılabilir 13.3 inçlik Full HD IPS çoklu dokunmatik ekran ile T100'ün daha büyük bir versiyonu. Sorunsuz çoklu görev performansı için 4. nesil Intel Core barındıran Transformer Book T300, sekiz saatlik pil ömrüne ve sağlam, yumuşak yapısıyla pürüzsüz metalik bir tasarıma sahip.

Transformer Book Trio – tek bir tasarımda dizüstü, tablet ve masaüstü PC

ASUS Transformer Book Trio, bir kişinin dizüstü bilgisayar ya da iki kişinin aynı anda tablet ve masaüstü PC olarak kullanabileceği ultra portatif cihazların yeni bir örneği. Transformer Book Trio, Windows 8 dizüstü bilgisayar modunda 4. nesil Intel Core işlemciye sahipken, "PC İstasyon" klavyesinden ayrılıp bir Android tablet olarak kullanılırken kendi Intel Atom işlemcisini kullanıyor. O zaman istasyon, harici bir monitöre bağlanarak bağımsız bir Windows 8 masaüstü PC olarak kullanılabiliyor.

Okuyucu Yorumları