Asus'tan yeni yönlendirici

Asus, yeni kablosuz yönlendiricisi RT-N16 ile neler sunuyor? İşte kablosuz bağlantıda son ürün...

Asus'tan yeni yönlendirici

ASUS, geliştirilmiş teknolojik yenilikleri ve rahat kullanım özellikleri ile ön plana çıkan kablosuz yönlendiricisi RT-N16 modelini duyurdu. Wireless-N Gigabit olarak kullanıcının her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak olan ASUS RT-N16, hızlı veri transferi sağlayan kurulum ve kullanım kolaylığı sağlayan sadelik ve çevrimiçi işlerde rahatlık sunan Güvenlik özellikleri ile ön plana çıkıyor. Güçlü performansı, entegrasyonu ve kullanıcı dostu özellikleri ile ASUS RT-N16 pazardaki en iyi seçim olma iddiasıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Hız: 300Mbps ve 8 kat daha hızlı işletimi ile maksimum kablosuz hız sağlayan ASUS RT-N16, PC kapalı konumda iken bile 24/7 yüklemeye devam edebiliyor.

Sadelik: ASUS RT-N16 kullanıcıların rahatça bağlantı kurabileceği ve yönetebileceği yenilikçi EZ UI ile birlikte geliyor. Ev ve iş yeri kullanıcıları özel ihtiyaçları için, multimedya içeriklerini paylaşabileceği ve yazıcı – tarayıcı ayarlarını yapabileceği bant genişliğini oluşturabiliyorlar.

Güvenlik: WPS (Wi-Fi Koruma Ayarları) ile desteklenen ASUS RT-N16, kullanıcılara Wi_Fi Ağlarının güvenliği için dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı kitleme olanağı tanıyor.

300Mbps İşletim ve 8 Kat Daha Hızlı Performans

300Mbps İşletim ve 8 Kat Daha Hızlı Performans

Download Master ile Ultra-Hızlı ve Sorunsuz Yükleme

ASUS RT-N16 kablosuz iletişim için en son kablosuz N Local Area Network standartlarını destekliyor. Ev ve İş kullanıcıları için 300Mbps'lik hız ile maksimum veri transferi ve olağanüstü kablosuz internet deneyimi sunuyor. Güçlü CPU ile kombine edilen ASUS RT-N16; maksimum bant genişliği, zahmetsiz dosya aktarımı ve senkranizasyonu, kusursuz video akışı, oyunlarda inanılmaz derecede düşük cevap süresi ve minimalize edilmiş VoIP aramaları özellikleri sunuyor.

Geniş 128MB DDR2 video hafızası ile donatılan RT-N16 hiçbir sistem gecikmesine neden olmadan beklenen çoklu görevleri yerine getirebiliyor. Dört adet Gigabit Ethernet girişi ile kullanıcılar daha hızlı veri transferi için kablolu LAN bağlantısından yararlanabiliyorlar. Ek olarak iki USB girişi; dosya, fotoğraf, müzik ve veri paylaşımlarında maksimum güvenlik sağlıyor. Ağır yüklemelere rağmen ASUS RT-N16 kullanıcılara daha fazla bağlantı kurabilme imkanı tanırken, multimedya uygulamaların devamlılığını sağlıyor.

Kolay Bağlantı: EZ UI

Kolay Bağlantı: EZ UI

ASUS RT-N16 kablosuz modem güçlü grafik sunan kullanıcı arayüzü ile kullanıcılarına kendi ağlarını ve paylaştıkları yazıcıları mükemmel bir şekilde yönetebilme imkanı sunan EZ UI ile birlikte geliyor. EZ UI tam ve kolay kullanılabilen bağlantı özellikleri sunuyor; EZQoS, All-in-one yazıcı, AiDisk, QIS(Hızlı Internet Ayarları), Ağ Haritası, Dr.Surf ve EZ MFP, tüm bu özellikler bir tek kullanıcı arayüzü tarafından kontrol ediliyor.

EZQoS özelliği yöneticiye, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre veri transfer akışını kontrol edebilme ve kesintisiz IP telefon ve A/V işlemi düzenlemesine yardımcı olacak farklı band genişlikleri sunuyor. Yazıcı paylaşımı için EZ All-in-one fonksiyonu çoklu kullanıcıya aynı anda yazıcının özelliklerinden faydalanabilme imkanı tanıyor. Şirketler böylece ekstra bir yazıcı sunucusu almadan ekstra bir masrafa girmemiş oluyorlar. Diğer bir ayrıcalıklı özelliği kullanıcılara dosya paylaşımını üç kolay adımda sağlayan AiDisk özelliği.

WPS Desteği ile Güvenli Veri İletişimi
ASUS RT-N16 dahili WPS(Wi-FI Güvenlik Ayarları) ile veri güvenliğini maksimumda tutuyor. Tüm verilerin izinsiz olarak bir yabancı tarafından görüntülenmesini engellemek amacıyla otomatik olarak şifreleniyor.

ASUS RT-N16 Teknik özellikleri

ASUS RT-N16 Teknik özellikleri

Donanım
Ethernet girişleri

WAN x 1, LAN x 4 RJ-45 for 10/100/1000 Base-T
Ethernet ve 802.3 destekler
Maks bit rate 10/100/1000 Mbps ve auto cross-over fonksiyonu (MDI-X)

Anten 3 x harici anten
USB 2 x USB port
Güç Adaptörü AC giriş 100V ~ 240 V; DC çıkış 12V
Boyutlar 216mm x 161.9mm x 40.5 mm
Ağırlık 470g
Wireless LAN
İşletim Frekansı 2.4~2.5 GHz
Veri Oranı
802.11n Draft, 300Mbps'e kadar
802.11g 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54Mbps
802.11b 1, 2, 5.5, 11Mbps

Çıkış Gücü
n modu: 15.8~19.5dBm
g modu: 15.5~16.5dBm
b modu: 15.8~19.5dBm

Alıcı Hassasiyeti
At 54Mbps data rate
ANT0 -75dBm
ANT1 -75dBm

Şifreleme / Doğrulama
64/128-bit WEP desteği
WPA-PSK, WPA2-PSK
WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
Radius 802.1x

Yazılım-Yönetim
EZQoS (Easy Quality of Service)
DHCP Server
Web-tabanlı yönetim
Sistem Event Log
Yazılım güncelleme
Konfigürayon dosyası saklama/yeniden yükleme

Internet bağlantı çeşidi
Otomatik IP, Statik IP, PPPoE (MPPE desteği), PPTP, L2TP

Güvenlik
Firewall: NAT ve SPI
Logging
Filtreleme

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları