Asus test pilotları arıyor!

En yeni teknolojik ürünleri test etme fırsatına sahip olmak için bu formu doldurmanız yeterli!

Asus'tan önemli fırsat!

ASUS ürünleri, teknolojiyi seven ve takip eden kullanıcılara artık çok daha yakın. ASUS'un kuracağı test takımına seçilecek olan kişiler, en yeni ASUS ürünlerini test etme ve birçok sürprizle karşılaşma şansına sahip olacak.

ASUS'un yenilikçi ürünlerini incelemek ister miydiniz? Eğer siz de teknolojiye ilgi duyuyorsanız, sıkı bir ASUS takipçisiyseniz ve ASUS'un ürünlerini en iyi şekilde başkalarına anlatabileceğinizi düşünüyorsanız, ASUS'un kuracağı test takımında yer alma şansına sahip olabilirsiniz.

ASUS test takımındaki görevlerinizde başarıya ulaşmak için bir blog'unuzun, sosyal medyada hesaplarınızın, YouTube kanalınızın, forumlarda itibar sahibi üyeliklerinizin veya sesinizi duyurabileceğiniz çeşitli kanalların bulunması yeterli. Başvurunuzun ve yapılacak olan değerlendirmenin kısa bir süre sonrasında, eğer takıma seçilmeye uygun görülürseniz sizinle iletişime geçilecek ve test edeceğiniz ASUS ürünü hakkında bilgi verilecek. Eğer siz de ASUS ürünlerini incelemek ve ASUS'un test takımında yer almak istiyorsanız acele edin.

ASUS test takımı seçmelerine katılmak için Kullanıcı Deneyimi Başvuru Formu'nu doldurun ve [email protected] adresine gönderin.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru Formu: https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/ED0269533E0F4F73B9C3CFD61CACE4A14

Okuyucu Yorumları