Asus, Transformer Book T100'ü tanıttı!

Asus, çıkarılabilir ekranlı, Intel Atom işlemcili yeni tableti Transformer Book T100'ü tanıttı!

İşte Asus'un yeni tableti

Dört çekirdekli Intel Atom işlemci ve 10.1 inç çıkarılabilir ekran özellikleriyle dikkat çeken ASUS Transformer Book T100, ekonomik fiyatlı bir Windows tablet çözümü olmayı hedefliyor.

ASUS, Intel Atom "Bay Trail" dört çekirdekli işlemci ve 10.1 inç ekranla dikkat çeken, aynı zamanda tek başına bir Windows 8.1 tablet olarak da kullanılabilen, çıkarılabilir ekranlı Transformer Book T100'ü tanıttı. İnce tasarımı ve sağlamlığıyla Transformer Book T100, 1,07 kg ağırlığıyla mevcut dizüstü bilgisayarların en hafifi olmakla kalmıyor, tablet olarak kullanıldığı zamanlarda 550 gr ağırlığıyla 10 inç tabletlerin de en hafiflerinden bir tanesi olmayı başarıyor.

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayar ile hafif tablet bir arada

ASUS Transformer Book T100 hem bir tabletin taşınabilirliğine, hem de bir dizüstü bilgisayarın verimlilik özelliklerine -ve bu ikisi arasında hızla geçiş yapma esnekliğine- sahip olmak isteyen kullanıcılar için son derece gelişmiş bir tasarıma sahip.

Transformer Book T100, sorunsuz çoklu görev performansı için yeni bir Intel Atom Z3740 dört çekirdekli işlemci ve enerji verimliliği özellikleri barındırıyor; ayrıca bataryasıyla 11 saate kadar çalışabiliyor. Hafif klavye istasyonu, uzun süre rahat kullanım için hassasiyetle tasarlanmış tuşlara sahip, bunun yanı sıra çoklu dokunmatik touchpad, Windows 8.1 için tam bir hareket desteği sağlıyor.

Tablet modundayken sadece 10,5 mm kalınlığıyla Transformer Book'un 10.1 inçlik ekranı, 1366 x 768'lik canlı bir çözünürlüğe ve günışığında mükemmel görüş sağlayan geniş 178 derece görüş açısı için IPS teknolojisine sahip. Kapasitif çoklu dokunmatik ekran, tablet modundayken harika bir parmak ucu kontrolü sağlıyor, ayrıca muhteşem ASUS "Reading Mode" teknolojisi uzun süreler boyunca okuma yapabilmeyi kolaylaştırmak için ekranı otomatik olarak ayarlıyor.

Okuyucu Yorumları