ASUS U3: Stil sahibi notebook

ASUS U3 Stil Sahibi Tasarım ve Yüksek Mobilite iddiası ile piyasaya sürüldü.

Stil sahibi notebook

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Sade ve zarif çizgilere sahip U3; 13.3" geniş ekranı, piyano siyahı magnezyum-alüminyum alaşımı dış kasası, ve deri el koyma paneli ile sıradışı tasarım özellikleri sunuyor. Stil sahibi tasarım özelliklerinin yanısıra; en son Intel® Centrino® Duo İşlemci teknolojisi, Windows® VistaTM işletim sistemi ve ASUS'a özgü teknolojiler ile dinamik işlem gücü ve güçlü performans özelliklerini de bir araya getiriyor.

Görüntü Özellikleri
13,3"' panele sahip U3 yüksek mobilite ve görsel konfor sağlıyor. ASUS'a özel Splendid görüntü geliştirme teknolojisi ile görüntüler gerçek renklerinde ve keskinliklerinde izlenerek üstün görüntü kalitesi elde ediliyor.

Güvenlik Özellikleri
Mobilite ve performansın mükemmel uyumuna sahip U3 serisi aynı zamanda benzersiz güvenlik özellikleri sunuyor. Parmak izi okuyucu sayesinde bilgisayarınız başkalarının erişimine karşı maksimum düzeyde korunuyor. Bütünleşik TMP (Trusted Module Platform) donanım çözümü ile özel verilerinizin ve şifrelerinizin kötü niyetli kullanıcılar tarafından ele geçirilmesi de engelleniyor.

Gelişmiş Teknoloji , Bol Seçenek
U3 kullanıcılarına üç opsiyonel özeliği sunuyor: 3G bağlantısı, GPS ve Turbo bellek. Turbo bellek ile bilgisayarınız çok daha çabuk açılıyor ve daha etkin çalışma performansına sahip oluyor. Bütünleşik 3G modülü sayesinde yüksek hızlı mobil ağ bağlantısının buılunduğu her yerde internete bağlantı sağlanıyor. Entegre GPS desteği sayesinde artık adres sorma derdinden kurtulup, istediğiniz yere kolay ve hızlı ulaşımın keyfini çıkarıyorsunuz.

Kablosuz İletişim Keyfi
U3' te bulunan bütünleşik yüksek çözünürlüklü web kamera ve mikrofon ile heryerde kablosuz iletişim kurma keyfini yaşarsınız. Ayrıca bütünleşik WLAN 802.11 a/b/g/n ve Bluetooth 2.0 bağlantı seçenekleri ile yüksek hızda veri iletimi ve internet erişimi özelliklerine sahip oluyorsunuz.

Uzun Pil Ömrü
ASUS Power4Gear eXtreme güç yönetimi sayesinde, CPU hızı sistem yüklenmesine bağlı olarak otomatik ayarlanıyor. Oyun, film izleme, müzik dinleme ve dosya işlemleri olmak üzere 4 farklı işletim modu ile ihtiyacnız olan gücü harcamanızı, böylece %20-25 oranında güç tasarrufu yapmanızı sağlıyor. Ek olarak U3'te bulunan ozel Güç Tasarrufu (Power Saving) tuşu dahili ve harici grafik birimleri arasında geçiş yapmanızı sağlıyor. Böylece Güç Tasarrufu (Power Saving) seçeneği optimal düzeyde kullanıldığı takdirde %50 oranında daha uzun pil ömrü sağlıyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

Teknik Özellikler

ASUS U3 notebook teknik özellikleri şöyle:

Intel® Centrino® Duo İşlemci Teknolojisi
- Intel® Core™2 Duo İşlemci T7500/ T7300/ T7100/ T5450/ T5250/ CM540
- Mobile Intel® GM965 Çipset, ICH8M
- Intel 4965 a/b/g/n, 3945 a/b/g Ağ bağlantısı (opsiyonel)
Genuine Windows® Vista™
- Genuine Basic
- Genuine Home Premium
- Genuine Business
- Genuine Ultimate
nVIDIA GeForce G8400M G Harici 128MB VRAM
Turbo Cach 384M / 1G sistem belleği (opsiyonel); 896M / 2G sistem belleği
1.3M Piksel Video Kamera (opsiyonel)
RAM DDR2 667MHz, maks. 2560MB (1 slot); Intel Turbo Memory desteği
SATA HDD maks. 160 GB, Turbo Memory/ GPS/ 3G/ Bluetooth Seçeneği
Harici USB ODD (Combo, Super Multi)
1x HDMI, 1x e-SATA, Harici GPS RF bağlantısı, VGA port/Mini D-sub, 3x USB 2.0 port, Audio jack, LAN RJ-45, Phone RJ-11 jack, 1394 Type jack, TV-Çıkışı (S-video)
31.85 x 24.3 x 2.22~3.22cm; 1.75kg (3 cell pil ile)

Bilgi için:
ASUS Türkiye
0 216 521 47 25

Okuyucu Yorumları