Asus'un yeni anakartları çok farklı...

Asus'un yeni anakartları birçok teknolojiyi aynı anda sunuyor. İşte teknoloji harikası Asus'lar...

Bu anakartlar çok farklı!

ASUS geliştirtirdiği yeni teknolojilerle anakart tasarımına yön vermeye devam ediyor. P5Q, P5Q PRO Turbo, P5Q Turbo, P6T Deluxe, P6T ve M4 Serileri ile hem Intel hem de AMD platformundaki anakartlarda bulunan; Xtreme Phase, TurboKey, Voltaj Koruması gibi hayati öneme sahip bu teknolojiler, en iyisini arayan kullanıcılar için ASUS anakartları vazgeçilmez hale getiriyor.

Xtreme Phase: Benzersiz Çok Aşamalı Güç Tasarımı
ASUS'un benzersiz Xtreme Phase sistemi daha fazla güç için daha fazla sayıda fazdan meydana geliyor. Faz sayısının yüksek olması bir fazda biriken güç miktarının azalmasını sağlayarak aşırı ısınmayı önlerken, overclock için şart olan stabiliteyi garanti altına alıyor. Ayrıca Xtreme Phase fazları sistemin yük durumuna göre açıp kapatarak enerji verimliliğini arttırıyor.

Extra Dayanıklılık
ASUS anakartlar, en iyi sonuçlar için en yüksek dayanıklılık sunuyor. Güç fazlarını yük durumlarına göre açıp kapatarak güç tasarrufunu arttırıyor. Aşırı yüklenme ve overclock durumlarında kısa geçici rejim cevabı sayesinde çıkış akım ve gerilimi daha düzgün hale getiriyor. Ek olarak anakart bileşenlerinin kullanım ömrünü ve dayanımını arttırmak amacıyla gerilimdeki ani yükselmeleri engelliyor.

Extra Serinlik

Extra Serinlik

ASUS anakartlar, normal çalışma sıcaklığıyla üstün performans sağlıyorlar. Daha yüksek overclock potansiyeli için sıcaklık olabildiğince düşük düzeyde tutuluyor. Böylece sistem içerisinde bulunan işlemci gibi pahalı bileşenlerin ömrü uzuyor.

Turbo V: Tek Dokunuşla Overclock
ASUS Turbo Key teknolojisi kullanıcıların PC güç (power) düğmesini bir overclock tuşuna çevirmelerini sağlıyor. Gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra Turbo Key oyun oynarken veya çalışırken tek bir dokunuşla performansı yükseltiyor. ASUS TurboV ile doğrudan işletim sistemi üzerinden overclock yapılabiliyor. Kullanıcı dostu arayüzü yardımıyla acemi kullanıcılar bile işlemciyi büyük oranda hızlandırılabiliyor. Dahası yapılan "en iyi ayarlar" kaydedilerek, daha sonra yeniden yüklenip kullanılabiliyor.

Voltaj Koruması
Güç kaynağından gelen gerilim düzensiz ise anakartın önemli bileşenlerinden birine zarar verebilir. ASUS voltaj koruması (Anti-Surge Protection) aşırı gerilim değerlerine karşı izolasyon sağlayarak anakartın kullanılamaz hale gelmesini engelliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları