Asus'un yeni oyun laptop'u satışta!

Oyun severlerin merakla beklediği yeni ASUS ROG G750 laptop satışa çıktı!

Beklenen laptop satışta!

Performans odaklı bilgisayara gereksinim duyanların ihtiyaçlarına yanıt verecek ASUS ROG G750, özellikle oyun severlerin gözdesi olacak. Oyuncu odaklı tasarımı, ses kalitesi ve ısı yönetimiyle ASUS ROG G750 üst seviyede performans sağlıyor. Oyuncuların kendilerini oyunun içinde hissetmesi için ASUS ROG G750 üç boyutlu özel gözlüğüyle geliyor.

Intel 4. nesil Core i7 işlemciye, 4 GB bellekli NVIDIA GeForce GTX 7 grafik kartı ile Killer WLAN ağ kartına sahip ASUS ROG G750 işlemci overclock'lamasıyla dikkat çekiyor.

F22 gizli savaş uçaklarından ilham alınarak tasarlanmış olan ASUS ROG G750, 2010 yılından beri ROG G serisi oyun dizüstü bilgisayarlarını güç sembolü haline getiren tasarımı devam ettiriyor. 140 dereceye varan geniş görüş açısıyla ASUS ROG G750'ye hangi açıdan bakarsanız bakılırsa bakılsın ekran rahat görülebiliyor ve ekrandaki can sıkıcı yansımaları engelleyen mat kaplama, tüm ışık koşullarında iyi görüntüleme sağlıyor.

Dahili subwoofer ile gerçek anlamda 2.1 ses çıkışı, MaxxAudio ile güçlendirilmiş ASUS SonicMaster teknolojisi ve kulaklık performansı için dahili kulaklık amfisi ile ASUS ROG G750, çift fanlı soğutma teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

ASUS ROG G750, KDV hariç 2999 ABD dolarından başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları