ASUS VivoBook S551 ile oyun keyfi katlanıyor!

Asus'un yeni laptop'u, yeni nesil Haswell işlemci ve harici ekran kartıyla oyunlarda iddialı!

Asus'tan oyun keyfiniz için!

Yeni nesil Haswell işlemcisi ile ASUS VivoBook S551, harici grafik kartı ile oyun zevkini üst seviyelere taşıyor. Ultrabook olması dolayısıyla ince bir tasarıma sahip olan ASUS VivoBook S551 portatif yapısıyla çok kullanışlı.

ASUS, yeni 15.6 inç dokunmatik ekranlı Ultrabook modeli VivoBook S551 ile kullanıcılara rakiplerinden çok daha hızlı tepkili ve hassas bir dokunmatik ekran deneyimi sunuyor. ASUS VivoBook S551, en kalın noktasında sadece 22.5 mm'lik boyutlarıyla ultra ince yapısını şık ve metalik tasarımla tamamlıyor. Haswell işlemcisi ve harici grafik kartı ile oyun performansını üst seviyelere taşıyor.

Ayrıcalıklı ASUS güç yönetimi özellikleri ve üst sınıf batarya materyal kalitesiyle ASUS VivoBook S551, internette gezinme, sosyal ağların kullanımı ve Microsoft Office uygulamaları gibi genel kullanımda altı saatlik pil ömrü sunuyor. Böylece kullanıcılar daha uzun süre kesintisiz mobil kullanım kolaylığının ayrıcalığını yaşıyor.

ASUS VivoBook S551, dokulu yüzeylerde kullanılan fırçalanmış alüminyum ile seçkin bir görünümün yanı sıra kullanım avantajı da sunuluyor. Alüminyum, diğer metallerden daha hafif olmakla birlikte potansiyel şok ve çiziklere yüksek oranda dayanıklıdır ve ASUS VivoBook S551'in her koşulda soğuk kalmasına yardımcı olan verimli ısı dağıtımı sağlıyor.

ASUS VivoBook S551, 849 USD + KDV'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları