Asus yeni ürünlerini ortaya çıkardı!

Asus, yeni Transformer Book'larını ve çok daha fazlasını bugünkü etkinlikte tanıttı!

Asus'tan yepyeni ürünler!

ASUS yeni ürünlerini düzenlediği basın toplantısında tanıttı. Teknolojiyi dönüştüren yeni Transformer Book T100 ve Transformer Book Trio, performans ve tasarımda sınırları zorlayan Yeni ZENBOOK ve Fonepad 7, ASUS'un sektöre kazandırdığı en son ürünler olarak öne çıkıyor.

ASUS, Intel işlemcili en yeni ürünlerini 3 Aralık'ta basın mensuplarına tanıttı. Ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar'ın eğlenceli şovuyla renk kattığı toplantıda, konuklar önce Sırdar'ın esprileriyle eğlendiler; ardından ASUS Sistem İş Grubu Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras ile Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın'ın konuşmasıyla yeni ASUS ürünleri hakkında bilgi aldılar.

Bora Aras: "Dünyanın ilk üçü bir arada bilgisayarı ASUS'tan!"

ASUS'un en yeni ürünleri olan Transformer Book T100, Transformer Book Trio, Yeni ZENBOOK ile Fonepad 7'nin tanıtıldığı basın toplantısında Bora Aras şunları söyledi: "ASUS olarak yeni ürünlerimizle teknolojiyi değiştiriyoruz. Bu değişimi belirleyen biz değil, tüketiciler. Değişimimizi, tüketicilerimizin ihtiyaç duyduğu ürünleri üreterek gerçekleştiriyoruz. Felsefemiz 'tasarım odaklı düşünce' yani 'Design Thinking'. Bu kaynaktan hareketle, dünyanın ilk üçü bir arada bilgisayarını, ASUS Transformer Book Trio'yu ürettik. Bu muhteşem cihazın yanı sıra bugün tanıttığımız yeni ZENBOOK, Transformer Book T100 ve Fonepad 7 ASUS'un dönüşümünün geldiği son noktayı gösteriyor. Intel teknolojisiyle geliştirdiğimiz mobil ürünlerimiz hem iş, hem eğlence hem de sosyalleşme için en üstün seçenekleri sunuyor."

Burak Aydın ise şu noktaların üstünde durdu: "Teknoloji sayesinde hayatımız çok fazla renklendi, hızlandı, özgürleşti ve tarz kazandı. Tüketiciler artık aldıkları ürünlerde bu özellikleri arıyor. Bu açıdan bakınca, ASUS'la kurduğumuz işbirliğimiz bizi çok heyecanlandırıyor çünkü tüm bu özellikleri kullanıcılarımıza sunmamızı sağlıyor."

İşte ASUS'un en yeni ürünleri

İşte ASUS'un en yeni ürünleri

Transformer Book T100 – rahatça taşınabilen dizüstü bilgisayar ile tablet bir arada

ASUS Transformer Book T100, 10.1 inç, Intel Atom "Bay Trail" dört çekirdek işlemci ve tek başına Windows 8.1 tablet olarak kullanılabilen ayrılabilir HD ekranıyla ultra portatif bir cihaz. Pürüzsüz tasarımı ve sağlam yapısıyla Transformer Book T100, sadece 1,07 kg ağırlığıyla en hafif ultra portatiflerden biri olmakla kalmıyor, aynı zamanda 10 inç tabletler arasında 550 gr ile en hafiflerden biri.

Transformer Book T100 yeni Intel Atom Bay Trail TZ3740 dört çekirdek işlemcisiyle sorunsuz bir çoklu görev performansı ve 11 saate çıkabilen pil gücüyle yüksekbir enerji verimliliği sağlıyor. Hafif klavye parçası, uzun süre rahat kullanım için iyi tasarlanmış tuş tasarımı, Windows 8.1 kullanımını destekleyen çoklu dokunmatik touchpad'i ve USB 3.0 özelliklerine sahip. Sadece 10.5 mm inceliğindeki Transformer Book T100 178 derece görüş açısı ve keskin örüntü kalitesiyle HD 10.1 inç IPS çoklu dokunmatik bir tablet. Transformer Book T100 ayrıca Word, Excel, PowerPoint ve OneNote programlarının tam versiyonunu içeren Microsoft Home & Student 2013 yüklenmiş olarak geliyor ve hem okul hem de iş için iyi bir verimlilik çözümü sunuyor.

Transformer Book Trio – tek bir tasarımda dizüstü, tablet ve masaüstü PC

ASUS Transformer Book Trio, bir kişinin dizüstü bilgisayar ya da iki kişinin aynı anda tablet ve masaüstü PC olarak kullanabileceği ultra portatif cihazların yeni bir örneği. Transformer Book Trio, Windows 8 dizüstü bilgisayar modunda 4. nesil Intel Core işlemciye sahipken, "PC İstasyon" klavyesinden ayrılıp bir Android tablet olarak kullanılırken kendi Intel Atom işlemcisini kullanıyor. O zaman istasyon, harici bir monitöre bağlanarak bağımsız bir Windows 8 masaüstü PC olarak kullanılabiliyor.

Yeni Zenbook UX301 ve UX302 – en zorlu uygulamalarda bile akıcı bir performans

İlk kez Computex 2013'te sergilenen yeni Zenbook UX301 ile UX302, ödüllü Zenbook tasarımına dayanan gelecek nesil birer Ultrabook. Yeni modeler, Zenbook'lara damgasını vuran metalik "bükümlü" bir tasarıma sahip, bunun yanı sıra pırıl pırıl bir Corning Gorilla Glass 3 tabakası, bu cihazı son derece sağlam ve şık kılıyor.

Corning Gorilla Glass 3, Gorilla Glass 2 ile aynı sağlamlığa ve inceliğe sahip ama Corning'in tescilli NDR cam alaşımı daha üstün bir çizilme dayanımı, düşük bir çizilme görünürlüğü ve artırılmış sağlamlık sunuyor. Corning Gorilla Glass 3, çizilmelere karşı Gorilla Glass 2'den üç kat daha dayanıklı ve görünür çiziklerin sayısında yüzde 40'a kadar bir azalma ve derin çizilmeler durumunda da yüzde 40 artırılmış bir sağlamlık sağlıyor.

1920 x 1080 Full HD ve 2560 x 1440 WQHD çözünürlüğe sahip 13.3 inçlik bir ekran, yeni ASUS Zenbook'un son derece net görüntüler ve metinler sunmasını sağlıyor. IPS ekran teknolojisi de 178 derece görüş açılarında zengin ve gerçek renkler sunarken, 10-noktalı çoklu-dokunmatik özelliği, Windows 8 ile hassas bir parmak kontrolü imkanı veriyor.

Yeni Zenbook, sorunsuz çoklu-görev performansı ve muhteşem enerji verimliliği için 4. nesil Intel Core işlemcilere sahip. En yüksek kalitede bir 28W Core i7-4558U çift-çekirdek opsiyonu en talepkar uygulamaların bile rahatça çalışmasını sağlıyor. Tercihi 512RAID0 SSD depolama alanı ise performansı çok daha üst seviyelere taşıyor.

Aytaşı beyazı ve Safir mavisi renklerde üretilen Zenbook UX301, yüksek hızda kablosuz veri akışı için 802.11ac Wi-Fi'ya ve USB 3.0 ve Bluetooth 4.0'ın da dahil olduğu kapsamlı bağlantı seçenekleri sunuyor. Bütün modeller, otomatik ışık seviyesi kontrolüne sahip arka aydınlatmalı klavye ve Windows 8 jestlerini tamamen destekleyen çoklu-dokunmatik touchpad barındırıyor. ASUS SonicMaster ses teknolojisi de video, müzik ve oyunlarda zengin ve detaylı sesler için tüm modellerde standart olarak bulunuyor.

ASUS Fonepad 7 – hem telefon hem tablet!

ASUS Fonepad 7 – hem telefon hem tablet!

ASUS Fonepad 7 – hem telefon hem tablet!

ASUS Fonepad 7 hem bir akıllı telefonun sesli iletişim özelliklerini hem de bir tabletin karşılayabileceği eğlence fırsatlarını önemseyen, ama sadece bir cihaz taşımanın rahatlığını tercih eden kullanıcılar için ideal.

Sadece 10,5 mm kalınlığında ve 340 gr. ağırlığında olan ASUS Fonepad 7, Kir tutmayan 7 inçlik ekranı ve Miracast kablosuz video oynatma özelliği, uyumlu HDTV'ler aracılığıyla eğlenceyi büyük ekrana taşıyor!

Hyper-Threading teknolojisine sahip Intel Atom Z2580 işlemci barındıran ASUS Fonepad 7, Android 4.2 ile kusursuz çoklu-görev imkanı sağlıyor.

ASUS Fonepad 7, özelleştirilebilen kullanıcı arayüzüyle sosyal medya bilgisini entegre ederek kullanıcıların, kişi listelerinde arkadaşlarının son sosyal medya güncellemelerini ya da gelen arama bildirimlerini görmelerini sağlıyor.

Okuyucu Yorumları