Asus Zenbeam E2 İnceleme

Açık havada sinema keyfi için tasarlanan Asus Zenbeam E2'yi inceledik.

CHIP Online Notu 85

Yaz aylarında açık havada sinema keyfi yapmak isteyenler için pratik bir çözüm olan Asus Zenbeam E2, kompakt boyutlarına rağmen dar alanlarda bile 100 inç WVGA (854 x 480) görüntüler sunarak büyük ekran keyfi yaşatabiliyor.

Full HD içeriklerle uyumlu olan ürün, 30 bin saat kullanım ömrüne sahip 300 LED lümen parlaklığında bir ışık kaynağından yararlanıyor. Yani gündüzleri izlemek için çok yeterli olmuyor. 5 watt hoparlörü ise berrak ve güçlü sesler sunmak için gayet yeterli.

Arka bölümünde bulunan tam boy HDMI bağlantı ile görüntü kaynaklarına bağlanabilen ZenBeam E2, yine arka bölümdeki USB yuvasına takılan kutusundan çıkan kablosuz adaptör ile kablosuz görüntü aktarım imkanı da sunarak kullanıcılara mobil cihazlardan da görüntü aktarmaya imkan tanıyor. Otomatik Portre moduyla kullanıcıların istedikleri zaman görüntü yönünü değiştirmesini de mümkün oluyor. ZenBeam E2, yatay konumdan dikey konuma geçirildiğinde görüntü de otomatik olarak uygun yönde değişiyor. Yerleşik G sensörü, Otomatik Portre modundayken yanlardaki siyah kısımları ortadan kaldırıyor. Böylece kullanıcılar sosyal medya içeriklerini ve canlı yayınları büyük ekranda rahatlıkla izleyebiliyor.

Bu mini projektör yerleşik pil ile 4 saate kadar video oynatabiliyor ve mobil cihazları şarj etmek için de kullanılabiliyor. ASUS ZenBeam E2, otomatik keystone ayarına sahip olduğu için cihazı koyduğunuz zeminin eğimine göre görüntüyü otomatik düzeltiyor. Ürün ayrıca kolayca taşınabilen bir çantayla birlikte geliyor.

Sonuç

Sonuç olarak eğer 100 inç boyutunda görüntünün her an elinizin altında olmasını istiyorsanız ZenBeam E2, güzel bir seçenek. Bağlantı genişliği sunması, uzun kullanım ömrü ve ses seviyesi de cihazın artıları arasında. Fiyatı ise son baktığımızda 5 bin TL dolaylarındaydı.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus Zenbeam E2
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
85