Asus ZenFone'a tasarım ödülü!

ASUS'un kullanım kolaylığı ve şıklığıyla öne çıkan ZenFone'u, bu önemli ödüle layık görüldü!

Asus ZenFone'a tasarım ödülü!

ASUS, 4 ila 6 inç arasında değişen ekran boyutlarına sahip yeni ZenFone serisiyle 2014 Red Dot Tasarım Ödülleri'nde Mobil Telefon kategorisinde ödülünün sahibi oldu. Sektöründe lider firmaların ürün tasarımlarının ödüllendirildiği ve bu yıl 53 ülkeden 4.815 katılımın gerçekleştiği uluslararası kabul gören Red Dot Tasarım Ödülleri'nde bu yıl da tasarımlarıyla fark yaratan ürünler belirlendi. Ürünleri inovasyon, işlevsellik ve ergonomi gibi birçok kriter bazında değerlendiren ve dünya çapında isim yapmış 40 tasarım uzmanından oluşan 2014 Red Dot Ödülleri Jürisi ise, ödüllerin tarihindeki gelmiş geçmiş en büyük jüri olma özelliğini taşıyor.

Çarpıcı tasarım & Yüksek işlevsellik

ASUS ZenFone Serisi, 4 ila 6 inç arasında değişen ekran boyutları ve çarpıcı renk seçenekleriyle sunuluyor. Corning Gorilla Glass 3 ile çizilmelere ve darbelere üst seviyede dayanıklılık gösteren ZenFone'un ön yüzü, ASUS'un çoğu ürününde kullandığı bir tasarım detayı olan eşmerkezli dairesel formda fırçalanmış metal alt çerçeveye sahip. Hafiflikte iddialı ZenFone Serisinin tüm üyeleri, stil sahibi mat siyahtan canlı vişne kırmızısı ve güneş sarısı gibi canlı renklere uzanan geniş bir renk yelpazesine sahip değiştirilebilir kapaklarıyla kullanıcılara kişiselleştirilmiş ve stillerini yansıtan bir mobil deneyim sunuyor.

Yeni mobil kullanıcı arayüzü ZenUI ve fazlası

Yeni mobil kullanıcı arayüzü ZenUI ve fazlası

ZenFone ailesi, özgürlük, ifade ve bağlantı tasarım temelleri üzerinde geliştirilen ASUS'a özgü yeni mobil kullanıcı arayüzü ZenUI ile geliyor. Çekicilik ve etkinlik kavramları doğrultusunda geliştirilen yeni bir görsel tasarıma sahip olan ZenUI, modern ve sade ikonlar, cihazla uyum sağlayan canlı renklerde temalar, animasyonlar ile zil ve uyarı seslerinin yanı sıra cihaz ekranındaki bilgilerin kolayca okunabileceği düzenli ve temiz bir arayüz sunuyor.

ASUS ZenUI, What's Next ve Do It Later gibi birçok özel yazılımla kullanıcıların bilgiyi daha iyi yönetmesini sağlayarak verimliliklerini artırıyor. Ayrıca görüşme kayıtlarını düzenlemeye yarayan e-posta gruplama ve internet tarayıcının göz yorulmasını azaltan Smart Reader Modu gibi gelişmiş Android uygulamaları da kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. ASUS ZenUI, Omlet Open Messaging Platform üzerindeki Omlet Chat ile kullanıcılara cihazları ne olursa olsun tüm içerikleri hemen herkesle kolayca paylaşmalarına imkan veren ücretiz mesajlaşmayı da destekliyor.

Okuyucu Yorumları