ASUS’tan “Çift Çekirdek” Avantajlı Notebook: ASUS

Bilişim dünyasının lider üreticisi ASUS’un yeni Intel Centrino Duo platformuna ait notebook modeli A3Fc, Türkiye’de.

ASUS’tan “Çift Çekirdek” Avantajlı Notebook: ASUS

Türkiye’nin en güçlü distribütörlerinden Hızlı Sistem, Bilişim dünyasının dev üreticisi ASUS’un yeni A3FC modelini piyasaya sundu. Profesyonel notebook kullanıcılarına uygun bir notebook olan ASUS A3FC, gelişmiş özellikleri ile göz dolduruyor.

Dünyanın en büyük işlemci üreticisi olan Intel’in taşınabilir bilgisayarlar için geliştirdiği en yeni teknolojileri içeren Centrino Duo platformu, “çift çekirdek teknolojisi” ile kullanıcıya büyük bir performans artışı sağlıyor. “Çift çekirdek” aynı anda birden fazla uygulamayı eşzamanlı işleyerek yüksek performans sunuyor.

ASUS A3Fc, Intel Centrino Duo platformundaki Core Duo T2300 1.66GHz 667MHz, 2MB L2 işlemcisini kullanıyor.

Gelişmiş özellikleri ve şık tasarımı ile beğeni toplayan ASUS A3Fc, 80GB kapasiteli sabit diski ile geniş bir çalışma ve bilgi saklama alanı sunuyor. 512MB’lık DDR2 RAM kullanan ASUS A3Fc, 128MB’a kadar paylaşımlı GMA 950 grafik kartı ile yüksek görüntü performansı sağlıyor. 15,1 inç ekrana sahip olan ASUS A3 Fc’nin 8X Super Multi DVD-RW optik sürücüsü, DVD+/-, Double Layer ve DVD RAM gibi en güncel ve yaygın DVD kayıt teknolojilerine de uyumlu.

ASUS A3Fc, Intel Centrino Duo platformunun sağladığı gelişmiş kablosuz ağ bağlanabilirlik özellikleri sayesinde kullanıcılarını kablo karmaşasından kurtarıyor. Microsoft Windows XP Home Türkçe işletim sistemine sahip olan ASUS A3Fc, kolay görüntülü iletişim için tümleşik webcam ve mikrofon da içeriyor. Böylece kullanıcı Internet bağlantısı olan her yerden, istediği zaman görüntülü iletişim kurabiliyor.

“Audio DJ” özelliği sayesinde işletim sistemini açmadan müzik dinleme imkânını sunan ASUS A3Fc, dahili Bluetooth ünitesi sayesinde uyumlu cihazlarla kablosuz iletişim kurabiliyor.

2.8 kg ağırlığındaki ASUS A3Fc ile birlikte bir taşıma çantası ve optik mouse hediye ediliyor. ASUS A3FC’nin son kullanıcı fiyatı 1399$+KDV olarak belirlendi.

Okuyucu Yorumları