ASUS'tan Teknolojiye Zen Dokunuşu

ASUS, yeni ZenBook ailesiyle tasarım ve şıklığı birleştiriyor.

ASUS'tan Zen dokunuşu

Dijital çağa yön veren ASUS'un ZenBook ailesi hiç olmadığı kadar güçlü. ZenBook ailesinin dört üyesi ZenBook Flip UX360UA, ZenBook 3 UX390UA, ZenBook UX310 ve ZenBook UX330, tasarım ve şıklığı teknoloji ile birleştiriyor. Ekranından klavyesine kadar, sofistike ve sade bir tasarımın eseri olan ZenBook serisi dizüstü bilgisayarlar, yüksek performanslı donanımları ve güçlü bataryalarıyla her işin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor. ZenBook ailesinin bu yeni üyeleri, ince ve hafif tasarımlarıyla kolayca taşınabiliyor. Ofis kullanımı dışında ister bir kafede, ister uçakta her ortamda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Performanstan ödün vermeyen bu dört dizüstü bilgisayar, uzun süreli pil ömrü ve hafiflik gibi yoğun iş programına, seyahatlere, şehrin dört bir yanını 24 saat süren bir tempoda yaşamaya rahatlıkla ayak uydurabilecek özelliklere sahip. SonicMaster teknolojili Harman/Kardon ses sistemiyle donatılmış ZenBook dizüstü bilgisayarlar, video konferanslarda ve sunumlarda da en iyi ses kalitesini sunuyor.

Teknolojinin zarif hali: ZenBook UX390UA

Teknolojinin zarif hali: ZenBook UX390UA

ZenBook ailesinin güçlü üyesi, ASUS'un şimdiye kadar ürettiği en ince ve en hafif dizüstü bilgisayarı olma özelliği taşıyan ZenBook 3 UX390UA. Sadece 910 gram ağırlığında ve 11,9 mm kalınlığında olan UX390UA, A4 boyutunda bir kağıttan bile daha az yer kaplıyor. ZenBook UX390UA serinin geri kalan üyelerine kıyasla daha ince, daha hafif, daha dayanıklı ve tek kelimeyle büyüleyici. ZenBook UX390UA'nın çevresindeki altın rengi detaylar, logosu ve benzer tonlarda arka aydınlatması bulunan klavyesi, üstün kaliteyi estetik bir tasarımla birleştiriyor.

Hassas mühendislik, 360° esneklik: ZenBook Flip UX360UA

Hassas mühendislik, 360° esneklik: ZenBook Flip UX360UA

Güzellik ve güç arasında denge oluşturan Zen felsefesinden ilham alınarak tasarlanan ZenBook Flip UX360UA, yenilik ve estetik mükemmeliyetin; zarafetin, işlevselliğin ve performansın kusursuz dengesini bünyesinde barındırıyor. En üst seviye ASUS dizüstü bilgisayarlarından biri olan ZenBook Flip UX360UA, 360 derece dönebilen ekranıyla esnek ve pratik kullanım sağlıyor. Dokunmatik ekranı ile ister tablet ister dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen UX360UA, sadece 13,9 mm kalınlığında ve güçlü bataryası tek şarjda yaklaşık 12 saat kullanım sunuyor.

İş yüküne karşı uzun pil ömrü arayanlar için

İş yüküne karşı uzun pil ömrü arayanlar için

Gündelik işlerin hızlı ve etkin bir şekilde çözülmesini sağlayan ZenBook UX330, zarif alüminyum alaşımlı gövdesiyle 13,5 mm inceliğe sahip ve sadece 1,2 kg ağırlığında. ZenBook UX330'un 12 saate kadar pil ömrü sayesinde, kullanıcılar en uzun çalışma gününde bile kesintisiz çalışmaya devam edebiliyor. ZenBook UX330, 7. Nesil Intel® Core ™ i7 işlemci gücüyle, şehir içi ya da şehirlerarası seyahatlerde kullanıcılara taşınabilir çözüm sunuyor. Canlı renkler ve net, keskin videolar için özel ASUS Splendid ve ASUS Tru2Life teknolojileri ile geliştirilmiş ZenBook UX330, 3200 x 1800 çözünürlüğe kadar keskin netlikte, geniş görüş açısı sunan ekranıyla da benzersiz görüntü kalitesi sunuyor.

Taşınabilir yüksek performanslı çözüm

Taşınabilir yüksek performanslı çözüm

ZenBook UX310 zarafeti, inceliği ve üstün performansı yekpare alüminyumdan sade bir tasarımla sunuyor. 13.3 inçlik geniş inceleme açısı ve net görüntü sunan ekrana sahip UX310, 1,4 kg'lık ağırlığıyla kolayca taşınabiliyor ve seyahat sever kullanıcılarının her daim yanında yer alıyor. Üstelik ZenBook UX310, güçlü grafik kartı ve süper hızlı belleğiyle kullanıcıların oyun kaçamaklarına da olanak sağlıyor, işlerini kolayca her yere taşımak isteyen kullanıcılara yüksek performans vadediyor.

Okuyucu Yorumları