Asus'un Yeni Oyun Telefonu ROG Phone 2 Geliyor!

Asus'tan yeni bir oyun telefonu daha gelecek. İşte ROG Phone 2, özellikleri ve çıkış tarihi.

Asus ROG Phone 2 geliyor!

Asus'un, geçtiğimiz yıl haziran ayında tanıttığı Repuplic of Gamers ailesinde yer alan akıllı telefonu ROG Phone, gerek sahip olduğu teknik bileşenler, gerek tasarımıyla açık ara oyun severlere hitap ediyordu. Fakat bu kategoride yalnız değil. Oyunculara özel telefon üreten farklı markalar da var ve bunlar arasında Asus'un direkt rakibi kuşkusuz Razer ile Xiaomi. Razer Phone ile Xiaomi Black Shark modelleri de oyuncular tarafından kabul görürken, Asus'un bir sonraki ROG Phone modelinde ne gibi özellikler getireceği ise merak konusu. Peki, ROG Phone 2 ne zaman gelecek?

Yeni gelen raporlara göre Asus ROG Phone 2, 2019'un yine 3'üncü çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Geçtiğimiz sene de ilk ROG Phone'u Computex 2018'de tanıtan Asus'un, ROG Phone 2'yi de haziran ayında gerçekleşecek Computex 2019'da tanıtması bekleniyor.

Asus ROG Phone, Qualcomm Snapdragon 845 işlemciden güç alıyor, 6 inç ekran bulunduruyor ve 8 GB RAM desteği sunuyordu. ROG Phone 2'nin ise Snapdragon 855 ile gelmesi bekleniyor. Kuşkusuz RAM miktarında da değişiklik yaşanacak ve ekran yine büyük olacak. Elbette ROG Phone 2'de yine özel bir soğutma sistemi de mevcut olacak.

Okuyucu Yorumları