ATEN CS661 ile ağ sorunları tarihe karışacak!

ATEN CS661 ile, evinizde masaüstü ve dizüstü bilgisayarınızı aynı anta yönetin...

Ağlar için yeni çözüm

CS661 Laptop USB KVM Switch cihazı, ATEN'in Petite serisi KVM switch cihazlarını teknik özellikler bakımından geride bırakıyor. Ofis, Konferans Odası, Ev, Mobil Çalışanlar, Sistem Odası olmak üzere çok yönlü kullanım alanlarına sahip CS661, KVM Switch'e benzer şekilde iki adet bilgisayarı yönetebilme özelliğine sahip. Diğer bir ifadeyle CS661, masaüstü bilgisayarı ve laptop cihazını lokalde kullandığınız bilgisayar (PC/notebook) üzerinden aynı anda yönetebilmeyi sağlıyor.

Tak-çalıştır özelliği sayesinde CS661'i bilgisayarınızın USB yuvasına bağlayarak bir dakika içerisinde kullanmaya başlıyorsunuz. Ürünün işlevi ise çok basit: İki adet masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar ile masaüstü bilgisayarlar arasında iletişim sağlamak.

Harici bir güç adaptörüne ihtiyaç duymayan CS661, elektriği bilgisayardan alıyor. CS661, iki bilgisayar arasında takıldığında otomatik olarak açılan kullanıcı dostu grafik arayüzüne sahip Innovative File Management yazılımı sayesinde dosya paylaşımı süratli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Taşınabilirlik özelliği ile birlikte müzik, fotoğraf, video, data gibi dosyaların bir bilgisayardan diğer bir bilgisayara aktarılma işlemi kolaylıkla yapılabiliyor. Bu sayede iki bilgisayarla da kolayca çalışabiliyorsunuz. Üstelik ürünün üzerinde bulunan bir adet USB yuvası sayesinde scanner, yazıcı, USB bellek gibi çevre ürünleri de iki bilgisayardan birden kullanılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları