Audi üçüncü elektrikliyi tanıtacak

Audi, tam serisinin üçüncü elektrikli konseptini tanıtmaya hazırlanıyor.

Audi yeni konseptini tanıtacak

Audi'nin full elektrikli serisinin üçüncü arabası 2021 yılının başlarına kadar satışa sunulmayacak ancak bu iki yıl, gelen aracın görüntüleri ile beklemesi daha zor bir hale geliyor. Geneve Motor Show öncesi Q4 e-tron kompakt SUV için bazı konsept tasarımlarını gösteren otomobil üreticisi, bu konseptini "Audi'nin elektrik hareketliliğinin yeni aşamasına bir bakış" olarak tanımlıyor.

Üretilecek olan modelin birkaç ay sonra satışa sunulacak Q4'e büyük oranda benzeyeceği tahmin edilebilir. Bu araç muhtemelen, kendi kategorisindeki BMW'in X2'si veya Range Rover Evoque gibi diğer sportif SUV'lere denk bir pozisyonda olacak. Q4 e-tron ise muhtemelen daha az agresif bilim-kurgu tarzı ile sunulacak.

Audi üçüncü elektrikliyi tanıtacak

Kabinin konsept görselleri, e-tron'un içinden biraz daha agresif gözüken bir ön panel görüntüsünü barındırıyor. Ancak yine de, sürücüyü çevreleyen beş ekranın bulunduğu eski e-tron konseptine göre çok daha az teknolojik göründüğü de rahatlıkla söylenebilir. Firma şu anda daha fazla detay vermemiş olsa da, sürprizlerin en azından bir kısmını araç fuarında göreceğimiz tahmin edilebilir.

Okuyucu Yorumları