Avea, 3G ile tüm sınırları kaldırıyor...

Avea, 3G ile görüntülü konuşma devrini sadece Türkiye sınırları ile kısıtlamıyor, Dünya'ya açılıyor.

3G ile sınırlar kalkacak!

Avea, abonelerinin yurtdışındaki numaralar ile de görüntülü konuşma yapabilmesi için sürdürdüğü test ve hazırlıkları tamamladı. Böylece Avea 3G teknolojisinin hayata geçmesiyle abonelerini yalnızca Türkiye'de değil, yurtdışında da görüntülü konuşturacak.

Avea aboneleri, 3G teknolojisinin 30 Temmuz'da hayata geçirilmesiyle, tüm Avrupa Birliği ülkeleri, Japonya, Rusya ve Suudi Arabistan dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki 3G kullanıcıları ile görüntülü konuşma gerçekleştirebilecek.

Avea Regülasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Anık, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede 3G ile farklı birçok katma değerli servisi abonelerine sunmaya başlayacaklarını söyledi. Anık, sözlerine şöyle devam etti: "3G teknolojisinin 30 Temmuz'da hayata geçirilmesiyle Avea abonelerine nerede olurlarsa olsunlar 3G USB Stick ile internete hızlı erişim, cep telefonundan televizyon izleme ve görüntülü konuşma gibi katma değerli hizmetler sunacağız. Öte yandan bu hizmetleri bir adım öteye taşıyarak Avea abonelerini yalnızca Türkiye'deki değil, yurtdışındaki 3G kullanıcısı yakınları ile de görüntülü konuşturacağız. Bu sayede, bugüne kadar olduğu gibi, 3G ile başlayacak yeni dönemde de abonelerimizin evde, işte ve hatta sokakta hayatlarını hızlı, kolay ve keyifli bir hale getireceğiz."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları