Avea, Ata Demirer ile güldürecek!

Avea, bu ünlü oyuncu ile beraber çektiği 4 yeni reklam filmi ile izleyicileri güldürecek!

Avea onunla güldürecek!

Avea, reklam kampanyalarına devam ediyor. Daha önce "Vampir Edward" ve "Teknik Direktör" rolleriyle Avea'lı olmanın avantajlarını izleyicilere espirili bir dille anlatan ünlü komedyen Ata Demirer, şimdi de 4 yeni tipleme ile "Avea Çalışıyor" mesajını veriyor.

Çekimleri adeta komedi filmi tadında gerçekleşen 4 yeni reklam filminin ilk gösterimi, Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk'ün ev sahipliğinde ve Ata Demirer'in katılımıyla düzenlenen basın toplantısında gerçekleştirildi.

"Büyümenin sırrı eğlenerek çalışmak"

27 Şubat itibariyle ekranlarda dönmeye başlayan reklam fimleri için Ata Demirer, biri kadın olmak üzere 4 farklı karakteri canlandırdı.

Reklam filmlerinin paylaşıldığı basın toplantısında yaptığı konuşmada eğlenerek çalışmanın Avea'yı büyüttüğüne dikkat çeken Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, şunları söyledi: "Avea'nın dönüşüm sürecinde yeni bir pazarlama dili oluştururken bizim için en kritik nokta; Avealılara yaşattığımız güzellikleri ön plana çıkartmak ve henüz Avealı olmayanlara 'Hayat Avealıya Güzel' dedirtmekti. Bunu da tadında bir hiciv ile eğlendirerek yapmak istedik. Bu doğrultuda da 'Avealı Olmayanlara İyi Davranın' iletişimine başladığımız günden bu yana, seyrettiğimizde kahkahalarla gülmediğimiz hiç bir reklam filmini yayınlamadık. Eğlendirirken de müşterilerimize verdiğimiz sözleri tuttuk. Avealı olanlara kendilerini iyi hissetmekte ne kadar haklı olduklarını reklamlarımız aracılığıyla da tekrar tekrar hatırlattık. Doğru tarafta olduklarını; hizmet kalitemizle, yaratıcı tarife ve sunduğumuz fırsatlarla çok net gösterdik."

Avea için 4 farklı karakter, 4 ayrı mesaj

Avea için 4 farklı karakter, 4 ayrı mesaj

Avea için 4 farklı karakter, 4 ayrı mesaj

Yeni reklam kampanyasıyla, tüketicinin beklentilerine daha fazla eğilmeyi hedeflediklerini belirten Ertürk, "Ata Demirer'in 4 farklı karakter ile 4 farklı mesajı verdiği 'Avea Çalışıyor' reklam filmlerimiz çok konuşulacak" dedi.

TBWA"ISTANBUL tarafından hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Uygar Kutlu üstlendi. Çekimleri Avea Teknoloji Merkezi, Avea bayileri olmak üzere 4 farklı mekanda gerçekleştirilen ve 4 gün süren filmlerin müziğinde ise Emre Irmak imzası var.

TBWA"ISTANBUL'un Kreatif Direktörü Emre Kaplan kampanyayı şu sözlerle anlattı: ""Avea Çalışıyor" reklam kampanyasını, aslında hepimizin iş hayatımızda yaşadığımız bir içgörü üzerine kurduk. Hepimiz kendi çalıştığımız şirketlerde esas işi biz yapıyoruz, 'biz olmasak sistem çöker' diye düşünürüz. Ata'nın canlandırdığı karakterlerin tümü tam olarak bu görüşte. Teknoloji merkezinde bir güvenlik görevlisi, call center'da bir çaycı, bayiide bir temizlik görevlisi, kapsama yatırım çalışmasında da bir kepçe operatörü, Avea'nın son dönemlerdeki başarılarının, yatırımlarının, yüksek çalışma temposunun arkasındaki baş kahraman olarak kendilerini ilan ediyor. Onları dinleyince insan hak vermeden de edemiyor. Kampanyaya eğlenerek çalıştık. Filmlerimizi eğlenerek çektik. Eminim tüm Türkiye kampanyamızı çok eğlenerek izleyecek."

Avea'nın yeni reklamlarında kadın da oldu

4 yeni film ile birbirinden farklı 4 karakteri canlandıran, canlandırdığı karakterlerden biri de kadın olan Ata Demirer, basın toplantısında yaptığı değerlendirmede Berlin Kaplanı'nın çekimleri nedeniyle ara verdiği reklam filmlerine devam ettiğini ifade ederek "Avea ile çalışmalarımız harika gidiyor, bir mizahçının en çok istediği fırsatlardan biri didaktik olmayıp aynı zamanda eğlenceli de olabilen reklamlar çekmektir. Bu açıdan Avea reklamları benim için eğlence dolu. Çok mutluyum!" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları