Avea'dan av avantajlı Galaxy Mini kampanyası!

Avea'nın Samsung Galaxy Mini kampyanyası, avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Galaxy Mini'de kampanya

Avea, Samsung ile yeni bir cihaz kampanyası meydana getiriyor. Avea'nın yeni kampanyası kapsamında, müşteriler Samsung Galaxy ailesinin yeni üyesi Mini'ye 24 ay taksitle, 29 TL'ye üstelik 2 yıl boyunca her ay 1 GB internetiyle birlikte sahip olabiliyor.

Sundukları cihaz kampanyalarıyla sektörde öncü olduklarını belirten Avea Ortaklık Yönetimi Direktörü Sertaç Şener, " Avea olarak teknolojiyi yakından takip ediyoruz, yenilikçi ürünler ve farklı işletim sistemlerini desteleyen akıllı telefonları, rekabetçi tekliflerimizle müşterilerimize sunuyoruz. Şimdi de Android işletim sistemine sahip yeni Samsung Galaxy Mini'yi Avea müşterileriyle tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Avea olarak önümüzdeki dönemde de sektöre öncülük eden cihaz kampanyalarımızla, müşterilerimize son teknolojiyi en avantajlı fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Samsung Galaxy Mini hakkında

Kolay mobilite ve ergonomik rahatlık için özel olarak tasarlanan Galaxy Mini, zarif ve minimal tasarımıyla gelişmiş akıllı telefon özelliklerini bir arada topluyor. Yan kısmı parlak renkli şeritle desteklenen cep telefonunda dahili olarak bulunan Google hizmetlerinin kullanım rahatlığı telefonu benzerlerinden bir adım ileriye taşıyor. Galaxy Mini, GPS özelliği ile konum tabanlı hizmetlere tam uyumlu olması, mobil sosyal ağ özelliği ve Android işletim sistemiyle akıllı telefon dünyasına giriş yapıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları