Avea'dan ek 1TL'ye iPhone

Herkesi iPhone sahibi yapmak isteyen Avea, tarifeye ek 1 TL'ye bu iPhone'u satışa sunuyor!

Avea'dan ek 1TL'ye iPhone

Avea, 15 Haziran tarihinde hayata geçirdiği yeni kampanyası ile bu kez de Apple iPhone 3GS'i, Avealıların mevcut tarifelerine ek 1 TL ile satışa sunuyor. Kampanyadan faydalanan Avealılara, 3 aylık 250 MB internet paketi de ayrıca hediye ediliyor. Zarif tasarımı, TFT kapasitif dokunmatik ekranı, 16 milyon renk özelliği, çoklu dokunmatik giriş yöntemi ile piyasaya çıktığı ilk günden bu yana milyonlarca kullanıcıya ulaşan iPhone 3GS; 7.2 Mbps hızıyla HSDPA şebekesini de destekliyor.

iPhone kullanıcılarının favori modellerinden olan iPhone 3GS; 3 megapiksel oto fokuslu kamerası ile 10 cm'e kadar oto-makro çekim yapabilme, video kaydedebilme, ses komutlarıyla kontrol ve arama, dijital pusula ile yer tespiti ve Google Maps entegrasyonu gibi özellikleriyle, bir telefondan beklenenden daha fazlasını vadediyor.

"Avealılar bu kampanyayı çok sevecek"

Avea'nın, dünya trendlerini en cazip kampanyalar ile teknolojiseverlere ulaştırmasının artık bir gelenek haline geldiğini ifade eden Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, "iPhone 3GS'i herkes alabilsin diye tarifeye ek sadece 1 TL gibi çok düşük bir fiyatla kullanıcıya ulaştırmaktan dolayı mutluyuz. Avealıların bu kampanyayı çok seveceğinize eminiz. Avea olarak, yıl boyunca buna benzer etkili kampanyalar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Okuyucu Yorumları