Avea'dan gençlere özel kampanya!

Avea, gençlere özel kampyanyası "Kantin" ile gençlere konuşma ve hediye fırsatları sunuyor!

Avea'dan gençlere fırsat!

Avea, gençlere özel bir projeye daha imza attı. Avea, gençleri şimdi de Kantin'de buluşturuyor. Avea'lı Kantin'e geçen gençler, hem doyasıya konuşma fırsatı hem de hediye kazanma fırsatı yakalıyor.

Avea'nın Türkiye'de bir ilke imza atan Kantin uygulaması ile 1 TL'ye Kantin'dekilerle 2.000 dakika konuşma şansı veriyor. Ayrıca her yöne 300 dakika konuşma, her yöne 3.000 SMS ile 1 GB internet paketlerinin her biri Kantin'de sadece 9 TL'ye sunuluyor. Avea'nın gençlere özel kampanyasından yararlanabilmek için ise Facebook.com/Avea sayfasından Kantin'e katılmak yetiyor.

Üstelik Kantin'e gelen ilk 500.000 genci de bir sürpriz bekliyor. Avea'nın https://apps.facebook.com/avea-kantin/ sayfasından uygulamaya giren gençler, SIFRE yazıp 4362'ye göndererek aldığı hattına özel şifreyi ve cep telefonu numaralarını girerek Kantin'e kayıt olduklarında Kantin'deki diğer gençlerle konuşabilecekelri 2000 dakika kazanıyorlar. Gençler hangi Facebook arkadaşlarının Kantin'de olduğunu Kantin uygulamasından görebiliyor ve o arkadaşlarıyla anında bedava konuşmaya başlıyor.

12-25 yaş arasında gençlere telefonla konuşmanın sınırlarını artıran Kantin uygulaması Avealı olmanın ayrıcalıklarını hediyelerle de yaşama şansı buluyor. Avea Kantin'e 10 arkadaşını getiren ilk 50 kişi, teknoloji harikası Samsung Galaxy Mini'yi hediye olarak kazanıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları