Avea'dan Hediye İnternet Servisi!

Avea'dan mobil internet alanında bir yenilik daha: <br />Hediye İnternet Servisi!

Hediye İnternet Servisi!

Türkiye'de ilk kez, Avea, kendi bakiyesinden internet paketi satın alamayan ya da ödemesini kendi yapmak istemeyen abonelerin ihtiyaçları göz önünde bulundurarak Hediye İnternet servisini hizmete geçirdi.

Hediye İnternet Servisi sayesinde Avea müşterileri, arkadaşlarına internet paketi hediye edebilecekler veya kendilerine internet paketi hediye etmelerini isteyebilecekler. Hediye İnternet Servisinden faturalı, faturasız tüm bireysel hat sahibi Avea müşterileri faydalanabilecek. Hediye İnternet Servisi kapsamında, müşteriler ihtiyaçlarına yönelik olarak 100 MB, 250 MB, 1 GB ve 4 GB'lık paketlerden dilediklerini seçebilecek.

Avea müşterileri, "HEDIYE" yazıp, Hediye İnternet göndermek istedikleri kişinin telefon numarasını ve paket miktarını aralarında boşluk bırakarak(örnek; HEDIYE 5551234567 100) 9433'e kısa mesaj göndererek hizmetten yaralanabiliyor. Aynı şekilde Hediye İnternet Paketi istemek için de "ISTE" yazıp internet talep etmek istedikleri kişinin telefon numarasını ve paket miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e (ISTE 5551234567 100 şeklinde) göndermek yeterli oluyor. Hediye İnternet işlemleri aynı zamanda, www.avea.com.tr', ve wap.avea.com.tr adreslerinden yapılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları