Avea'dan hediye yağmuru!

Avea'dan inanılmaz hediyeler: Toshiba Dizüstü Bilgisayar, Samsung L700 ve 60 dk.! Nasıl mı? İşte...

Avea'dan hediye yağmuru!

22 Nisan 2010 tarihine kadar otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm faturalı Avea aboneleri, Toshiba Dizüstü Bilgisayar, JET Mobil Modem, 3G uyumlu Samsung L700 ve yurt içi her yöne 60 dakika konuşma süresi kazanma fırsatı yakalıyor.

Sunduğu avantajlı tarifelerin yanı sıra geliştirdiği ürün ve hizmetlerle abonelerinin yaşamlarını kolaylaştıran ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiren Avea, başlattığı Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası ile faturalı hat abonelerine binlerce hediye veriyor.

Kampanya kapsamında, otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm faturalı Avea aboneleri arasında yapılacak çekilişle; 25 talihli Toshiba dizüstü bilgisayar ve Jet Mobil Modem, 225 talihli Samsung L700 ve 2555 talihli de yurt içi her yöne 60 dakika konuşma süresi kazanacak.

Abonelerin çekilişe katılabilmeleri için kampanyanın bitiş tarihi itibariyle ödenmemiş faturası olmaması gerekiyor. Otomatik fatura ödeme talimatı verilen her hat için bir çekiliş hakkı kazanılacak.

Aboneler, Avea Müşteri Hizmetleri, anlaşmalı bankalar ve Avea bayileri aracılığıyla vadesiz hesaplarından veya kredi kartlarından talimat verebilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları