Avea'dan her şey dahil Nokia kapmanyası!

Avea, gelişmiş donanım özellikleri ve şık tasarımları ile dikkat çeken bu Nokia'ları satışa sunuyor!

Avea'dan Nokia fırsatı!

Nokia'nın İngiltere'de tanıttığı, "Asha" serisinin ilk ürünü, olan Nokia 303 pazarda Avea ile lanse ediliyor. Asha serisinin en favori ürünü sayılan Nokia 303 ile gelişmiş donanım özellikleriyle dikkat çeken Nokia 500 Akıllı Telefon, tüketicilerin GSM ihtiyaçlarını karşılayan "Yok Yok" tarifesi ile yeni Avea'lılara sunuluyor.

Nokia Türkiye Pazarlama Direktörü Sertaç Şener "İki yeni ürünümüzü Avea' nın ayrıcalıklı teklifileri ile kullanıcılarımıza ulaştırmaktan çok mutluyuz. Nokia 500 ile zengin eğlence ve kaliteli akıllı telefon deneyimini uygun fiyat aralığında yaşamak isteyenlerle buluşturuyoruz. 3G destekli yeni Nokia Asha 303 ise, ister bireysel ister kurumsal olsun, farkli ihtiyaçlara sahip kullanıcılarımıza muhteşem bir mobil deneyim sunma konusundaki kararlılığımızın bir göstergesi." şeklinde konuşuyor.

Ayda ek 1 liraya sunulacak Nokia Asha 303; 3.5G bağlantı ve 1Ghz işlemci, dokunmatik ekran ve Qwerty klavye bir arada, 2.6 inç kişiselleştirilebilir dokunmatik ekran, 3.2 MP kamera ve Wifi & Bluetooth özelliklerine sahip. Eğlence ve uygulamalar Nokia Asha 303'ün en önemli özellikleri arasında. Popüler mobil oyun Angry Birds Lite ve Facebook, Chat, Whatsapp gibi pek çok evrensel uygulama desteğinin yanında Series 40 için geliştirilmiş olan Nokia Haritalar Nokia Asha 303'te mevcut.

Ayda ek 5 liraya, sunulacak Nokia 500 Akıllı telefon ise ise; 3.5G bağlantı ve 1Ghz işlemci, Symbian Anna işletim sistemi, 2 adet renkli kapak hediyesi, 3.2 inç kişiselleştirilebilir dokunmatik ekran, 5 MP Kamera, Wifi & Bluetooth ve Nokia Mağaza gibi onlarca özellik ile dikkat çekiyor. Kendi fiyat aralığındaki en hızlı telefonlardan biri olan Nokia 500, Shazam Encore, Youtube, Nokia messaging, F-secure, Microsoft Office Communicatior, National Geographic, CNN gibi uygulamalar yüklenmiş olarak piyasaya sürülüyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları