Avea'dan kurumsal müşterilere özgürlük!

Avea'nın yeni kademeli tarifesi ile kurumsal müşteriler büyük bir dertten kurtulacak!

Avea'dan kademeli "AveaBiz"!

Avea, AveaBiz Kademeli Tarife ile bir ilke imza atıyor. Tarife içeriği ve yapısıyla diğer tarife uygulamalarından ayrılan AveaBiz Kademeli Tarife, Kurumsal müşterilere konuşma özgürlüğü sunuyor.

Üç kademeden oluşturulan AveaBiz Kademeli Tarife ile paket aşımı ve beklenmeyen ek faturalar son buluyor.

AveaBiz Kademeli Tarife ayda sadece 15 TL sabit ücrete heryöne konuşma dakikası sunarak kurumsal pazarda ilk ve tek tarife olma özelliği de taşıyor. Üstelik paket aşımı riskini ortadan kaldırarak kurumsal müşterilerin iletişim giderlerini düşürüyor.

Kademe kademe konuşma özgürlüğü

Yeni kurumsal hat alan ya da numarasını AveaBiz Kademeli Tarife'ye taşıyan kurumsal müşteriler; her kademe için geçerli Avealılara 2000 ücretsiz dakikaya sahip oluyor. AveaBiz Kademeli Tarife müşterileri, kendi konuştukça kendiliğinden bir üst kademenin avantajlı seçeneklerinden faydalanıyor.

1. Kademe KDV ve ÖİV dahil 15 TL aylık sabit ücret karşılığında, diğer operatör ve sabit hatlarla 150 dk sunuyor.

2. Kademede KDV ve ÖİV dahil toplam 25 TL aylık sabit ücret karşılığında diğer operatör ve sabit hatlarla 450 dakika (150 dakikası ilk kademeden, 300 dakikası ise 2. kademeye geçişte tarifeye tanımlanmak üzere) konuşma hakkı elde ediliyor.*

3. Kademede ise KDV ve ÖİV dahil toplam 35 TL aylık sabit ücret karşılığında, diğer operatör ve sabit hatlarla ek 300 dakika yani toplamda konuşulabiliyor. Müşterilerin, ilgili ay içerisinde 3. Kademeyi aşma durumlarında; her dakika 0,32 TL, her SMS ise 0,415 TL üzerinden ücretlendirilmektedir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları