Avea'dan özel Galaxy Mini kampanyası!

Avea'nın bu kampanyasından yararlanan kullanıcılar, kartlarına 29TL bonus kazanıyor. İşte detaylar

BonusluAvea alanlara özel

Avea, kısa mesafede cihazların birbiriyle iletişim kurmasını sağlayan NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisinin dünyadaki ilk, telefondan bağımsız, banka ve kredi kartı servisi olan BonusluAvea kullanıcılarına yönelik kazançlı bir kampanyaya imza atıyor.

24 ay taksitle ayda sadece 29 TL'ye Samsung Galaxy Mini'yi satın alan BonusluAvea sahiplerinin BonusluAvea kapsamındaki Garanti ön ödemeli banka kartlarına 29 TL bonus hediye ediliyor. BonusluAvea kullanıcıları aynı zamanda, 2 yıl boyunca her ay 1 GB'lık hediye internet paketinden de faydalanıyor.

BonusluAvealılar, 29 TL hediye bonuslarını MasterCard PayPass logosu bulunan ödeme noktalarında kullanabiliyor. Dünyada bir ilk olan NFC teknolojisi ile temassız ve hızlı alışveriş keyfini yaşamak için BonusluAvea yazıp 3340'a SMS göndermek yeterli oluyor. Üstelik bu kampanya kapsamında BonusluAvea'ya başvuran müşterilerden, 20 TL'lik NFC SIM kart ücreti de alınmıyor. BonusluAvea sahibi olmak için yetkili Avea bayilerinden NFC SIM kartların temin edilmesi yeterli oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları