Avea işlemlerini iPad üzerinden yapmak mümkün

Avea, mobil cihazlar için sunduğu bayi uygulamasıyla bakın size hangi olanakları sunuyor!

Avea'dan mobil bayi!

Avea; geliştirdiği Mobil Bayim Uygulaması'yla; Apple Store'daki satış temsilcilerini, Avea müşterilerine ait tüm satış işlemlerini iPad üzerinden yapabilme yeteneğine kavuşturan operatör oldu.

Avealıların Apple Store'daki satış işlemlerinin Apple'ın tek kullanıcı/şifre isteğiyle gerçekleştirilmesini sağlayan Avea Mobil Bayim Uygulaması; aynı zamanda Safari kullanımı, tarayıcı kullanmadan Numara Taşıma işlemi yapabilme ve işlemler için QR kod oluşturma taleplerini de karşılayacak şekilde tasarlandı.

Geliştirdiği birbirinden fonksiyonel uygulamalarıyla, kurumlara ve bireysel kullanıcılara, teknolojinin sağladığı avantajları en iyi şekilde sunan Avea; Türkiye'de açılan ilk ve tek Apple Store olma özelliğine sahip İstanbul Zorlu Center'daki Apple mağazasında kullanılan Avea Mobil Bayim Uygulaması'yla da dikkat çekti.

Apple Store'daki satış temsilcilerini, Avea müşterilerine ait tüm satış işlemlerini iPad üzerinden yapabilme yeteneğine kavuşturan Avea, Mobil Bayim Uygulaması'yla Apple Store'da bu yetkinliği sağlayan operatör oldu.

Uygulama sayesinde işlemler çok hızlı!

Uygulama sayesinde işlemler çok hızlı!

Avea Mobil Bayim Uygulaması ile Apple Store'daki müşteri işlemleri çok hızlı ve pratik

Avealıların Apple Store'daki satış işlemlerinin Apple'ın tek kullanıcı /şifre isteğiyle gerçekleştirilmesini sağlayan Avea Mobil Bayim Uygulaması; aynı zamanda Safari kullanımı, tarayıcı kullanmadan Numara Taşıma işlemi yapabilme ve işlemler için QR kod oluşturma taleplerini de karşılayacak şekilde tasarlandı.

Avea Çözüm Grubu tarafından geliştirilen uygulama; mobil özelliğiyle internet bağlantısı olan herhangi bir yerden, bireysel satış işlemlerinin rahatça yapılabilmesine olanak verirken; fotoğraf çekme özelliğiyle de tarayıcıya olan bağımlılığı ortadan kaldırıyor.

Avea tarafından, güvenlik ve kullanılabilirlik kriterleriyle geliştirilen Avea Mobil Bayim Uygulaması, ilgili tüm evrakların tarayıcı yerine iPad kamerasıyla fotoğraflarının çekilerek Avea Müşteri Hizmetleri'ne gönderilmesi sayesinde tüm numara taşıma işlemlerinin hızlı ve pratik bir şekilde yapılmasına da imkan veriyor.

Uygulama, Avea bayileri tarafından kullanılan abone uygulamasına bağlanarak, yeni abonelik işlemlerinin yanı sıra Numara Taşıma Başvurusu ve aktivasyon süreçlerinin de rahatça tamamlanmasını sağlıyor

Okuyucu Yorumları