Avea, S4 için ön talep topluyor

Avea, Samsung'un yeni amiral gemisi cebi Galaxy S4 için ön talep toplamaya başladı!

S4 için ön talep topluyor!

Samsung'un dördüncü nesil akıllı telefonu Galaxy S4 modelinin geçtiğimiz günlerde yapılan dünya lansmanının ardından Avea önümüzdeki günlerde ön talep toplamaya başlıyor. Cihazın birbirinden avantajlı ve özgürleştiren kampanya teklifleri ise çok yakında Avea İletişim Merkezleri'nde olacak

Çok yakında Avea İletişim Merkezleri'de birbirinden avantajlı kampanya teklifleriyle Avelılarla buluşacak olan Samsung'un dördüncü nesil Galaxy S4 modeli için Avea önümüzdeki günlerde www.avea.com.tr adresi üzerinden ön talep toplamaya başlıyor. Samsung Galaxy S4, Avea'nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç Cihaz Kampanyası kapsamında 155 ülkede 327 mobil operatörle aynı anda satışa sunulacak.

Avealılar Galaxy S4'e dokunmadan, gözleri ile konuşacak!

Samsung Galaxy S4, Smart Scroll (Akıllı Kaydırma), Smart Pause (Akıllı Duraklatma) gibi özellikleri ile yepyeni bir dönemi başlatıyor. Akıllı duraklatma ile kullanıcı, telefonuna bakmadığı durumlarda telefon ekranı otomatik dururken, Akıllı oynatma ile internette sörf yaparken 5 inçlik ekranı göz hareketleri ile kaydırabiliyorsunuz.

4 çekirdekli işlemciye sahip Samsung Galaxy S4'te, Dual Camera özelliğiyle aynı anda iki kameradan da kayıt yapılabiliyor. 5 inç Full HD Super AMOLED ekranlı yeni S4 sadece sadece 7.9 mm kalınlığında ve 130 gram ağırlındaki Galaxy S4'te, 2600 mAh'lik batarya kullanılıyor. 2 GB RAM ve 3 farklı dahili hafıza seçeneği bulununan cihaz 16 / 32 ve 64 GB'a ek olarak, 64 GB'a kadar microSD seçeneği ile birlikte satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları