Avea ve IDO'dan kampanya!

Avea ile konuşun, IDO ile gezin diye düzenlenene kampanyada bol bol bedava mil var!

Avea ve IDO'dan kampanya!

Avea ve İDO işbirliğiyle gerçekleşen proje kapsamında Sea&Miles kredi kartı sahibi Avealı yolcular ödedikleri Avea faturası veya yüklemesi kadar İDO mil puan, topladıkları İDO mil puan kadar da konuşma süresi kazanıyor; kazandıkları milleri İDO'nun tüm dış hat seferleri ile İç Hatların Deniz otobüsü seferlerinde kullanabiliyor.

Avea ve İDO işbirliğiyle hayata geçirilen proje, deniz ulaşımını tercih eden Avealıları, bol bol konuştururken aynı zamanda da seyahat ettirecek avantajlar sunuyor. Seyahat mil puanı kazandıran Sea&Miles kart sahipleri artık biriken İDO seyahat mil puanları ile Avea'dan dakika alabilecek, konuştukları dakikalar karşılığında da mil puanı kazanacak. Proje kapsamında Sea&Miles üyesi faturasız aboneler 50 mil puan karşılığında 20 Kuruşluk yükleme yapabilirken, faturalı aboneler ise 50 mil puan karşılığında 1 dakika alabiliyorlar. Aynı şekilde her 1 TL'lik Avea faturası veya yüklemesiyle de 1 mil puan kazanacaklar. Avealılar kazandıkları milleri İDO'nun tüm dış hatlar seferleri ile İç Hatların Deniz otobüsü seferlerinde kullanabilecek.

Hizmetten yararlanmak isteyen Avea aboneleri İDO yazıp boşluk bırakarak Sea&Miles üyelik numaralarını 4436'ya ücretsiz SMS göndererek kayıt olabilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları