AveaBiz ile arabanız hizmetinizde!

Avea, kurumsal müşterileri için geliştirdiği yeni çözümlerini artık "AveaBiz" platformundan sunacak!

Avea'dan yeni bir platform!

Avea, değişen müşteri ihtiyaçlarına anında cevap verebilmek, hizmet kalitesinin çıtasını yükseltmek ve kurumsal taraftaki farklılığını ortaya koymak adına yepyeni bir değişim hareketi başlattı.

Bu yeni değişim hareketi kapsamında Avea, kurumsal müşterileri için geliştirdiği yeni ürün, hizmet ve çözümlerini artık "AveaBiz" platformu üzerinden sunacak ve rakiplerinden büyük ölçüde farklılaşacak.

Bu kapsamda; AveaBiz'in ilk büyük kampanyası, Intercity işbirliğinde düzenlenecek "Türkiye'de İşletmelerin Arabası Bizden" kampanyası olacak. Fark yaratan kampanya ile belirli bir fatura taahhüdü veren müşterilere 3 yıla kadar kiralık araç (Renault Symbol, Hyundai i30, Mercedes C180K, ve BMW 320d ) tahsis edilecek ve araçların kiralık olmaları nedeniyle, müşterilerin servis, vergi gibi masrafları olmayacak.

"AveaBiz" platformunun tanıtım toplantısında Avea'nın kurulduğu günden bu yana kurumsal müşterileri ve çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak için avantajlı ürün ve hizmetler sunmaya odaklandığını belirten Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman; "Bugüne kadar Aveaİş çatısı altında topladığımız kurumsal ürün ve hizmetlerimizle kurumsal müşterilerin ve KOBİ'lerin ilk tercihi olduk. Ancak bu durum, her zaman daha iyiyi arayan bir şirket olarak bizlere sunduklarımızla yetinme lüksü vermiyor. Aksine daha üstün hizmet kalitesi için bir itici güç oluyor. İşte bu sebeple 2011 yılında müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına anında cevap verebilmek, hizmet kalitemizin çıtasını yükseltmek ve kurumsal taraftaki farklılığımızı ortaya koymak amacıyla yepyeni bir değişim hareketi başlattık. Yaptığımız pazar araştırmaları ve müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler sonucunda geliştirdiğimiz yeni ürün, hizmet ve çözümlerimizi müşterilerimize AveaBiz çatısı altında sunmaya devam etme kararı aldık. Yeni dönemde "AveaBiz" markası altında sunacağımız çözümler ile rakiplerimizden büyük ölçüde farklılaşacağız. Hizmet kalitemizi ileriye taşıyacağız. En büyük farklılığımız, müşteriye olan yaklaşımımızda olacak. Artık müşterilerimiz ile ortak bir amacın etrafında toplanacağız." dedi.

Hakan Kaplan ve Levent Erden'in açıklamaları

Hakan Kaplan ve Levent Erden'in açıklamaları

Gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan da açıklamalarda bulundu. Kurumsal markanın nasıl olması gerektiğine kurumsal hat kullanıcıları ile beraber karar verdiklerini ve 2010 yılında yaptıkları araştırmaların kendilerine ışık tuttuğunu belirten Hakan Kaplan; "Kurumsal hat kullanıcıları; şirketin çözüm ortağı değil, şirketin parçası olabilecek, daha renkli, sıcak, samimi, içten yaklaşan, onu anlayan ve anladığını gösteren, hem iş, hem de ekonomik boyutta işlerine değer katan bir marka istiyorlardı. Hiç kuşkusuz bu beklentiler gözardı edilemez ve son derece yerindeydi. Tüm organizasyonumuzu, iş süreçlerimizi, müşteriye bakışımız ve projelerimizi bu beklentilerle paralel hale getirdik. Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni markamız bu anlayışla doğdu. Bu vizyon ve hedef ile 'İşiniz Bizim İşimiz' diyerek yola çıktık ve önemli bir değişim hareketi ile AveaBiz markasını yarattık. AveaBiz markasının renkleri biz olmanın sıcaklığını, samimiyetini ve içtenliğini taşıyor. Yeni markamızın logosunda merkezde bu markanın sahipleri yer alıyor. Markamızın tüm görsel dünyası, iletişim enstrümanları bu bütünselliği taşıyor ve gücünü biz olmaktan alıyor" dedi.

Toplantıda, AveaBiz markasının yaratılış sürecinden bahseden Euro RSCG Türkiye CEO'su Levent Erden de; "Kurumsal alanda yapılan atılımı ve üstün hizmet kalitesini daha iyi vurgulayabilmek için Aveaİş markasını yenileyip tazelemeyi doğru bulduk. Markanın işletmelerle, esnafla, KOBİ'yle kurduğu iş birliğini ve yakınlığı yansıtabilecek; sıcak, dinamik, pozitif bir motto ortaya çıkarmaya odaklandık. Sonuçta 'Her şey bizim için' sloganı ile 'AveaBiz' çatı markasını oluşturduk. 'AveaBiz'deki 'Biz'in müşterilerimizle kurduğumuz iş birliğini, 'yanyana'lığı çok iyi anlattığını düşündük. Avea ile çalışan tüm işletmeler güçlü bir 'Biz' oluşturuyor, tekillik ve yalnızlık ortadan kalkıyor. Marka olmanın yanı sıra bir platform olarak tanımlayabileceğimiz AveaBiz, kendilerini 'biz'in parçası olarak gören isletmelerin sesidir" dedi.

Numarasını AveaBiz'e taşıyan ve 1 yıl taahhüd veren müşterilere, sadece 54 TL'ye şirketiçi 5.000 dk, tüm Avealılarla 5.000 dk ve diğer yönlerle 3.000 dk görüşme süresi sunulacak.

Microsoft Türkiye ile işbirliği çerçevesinde sunulan ve Avealılara profesyonel ofis deneyimini mobil olarak yaşatan aveamail.com servisi, "İnternet Siteniz Avea'dan", Taksitli Araç Takip, BlackBerry 9780, Samsung Omnia 652 kampanyaları, rekabetci Kurumsal SMS teklifleri ile internet dünyasına en uygun fiyatlarla mobil erişimi sağlayan Jet Modem ve Data kampanyalarına da devam edecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları