Avea’dan Yeni Teknoloji: “RİNGA”

Mobil teknolojilerde yeniliklerin lideri Avea, hayatı renklendiren çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Avea, yeni servisi “Ringa” ile günlük hayatın rutin bir parçası haline gelen standart arama sesini değiştirme imkanı sunuyor.

Avea’dan Yeni Teknoloji: “RİNGA”

Avea abonelerine kendilerini arayan kişilere telefonda duyulan standart çalma sesi yerine favori şarkılar ya da çok çeşitli ses efektleri dinletme keyfini sunan “Ringa” servisi, telefon modelinden bağımsız olduğu için her türlü telefon modeli ile de kullanılabiliyor. Ayrıca, Avea, Ringa’ya üye olan abonelerinin Ringa Koleksiyonu’na 3 adet Ringa hediye ediyor.

Avea’nın yeni servisi “Ringa” ile aboneler kendilerini arayanlara değişik müzik veya ses efektleri dinletme imkanı kazanıyorlar. Aboneler, farklı durumlarda farklı tanımlamalar yapabilme olanağı sağlayan “Ringa” servisi ile seçtikleri şarkı ve efektleri, genel veya kişiye özel olarak ayrı ayrı tanımlayabiliyor ayrıca gelen aramalarda (telefon çalarken), meşgul durumda ya da her iki durumda da servisi kullanabiliyorlar.

Aylık üyelik gerektiren Ringa servisi abonelere 9 farklı kategoriden 200’den fazla Ringa alternatifi sunuyor. Servise üye olan abonelerin seçtikleri tüm şarkı ve efektler, kişisel Ringa Koleksiyonuna ekleniyor. Ringa Koleksiyonu’na eklenen şarkılar 6 ay boyunca kullanılabiliyor. Bunun yanısıra Ringa Kategorileri’nden tanımlama yaparken alınan herhangi bir içerik ayrıca ücret ödemeden başka tanımlamalar yapmak için de kullanılabiliyor.

“Ringa” servisinden yararlanmak isteyen faturalı ve faturasız hat sahibi Avea abonelerinin 9292’yi telefonla aramaları ya da RINGA ACIK yazdıkları kısa mesajı 9292’ye göndermeleri yeterli oluyor. Ringa üyeliği, Avea internet sitesi, *100# Infomobil+ ya da Avea WAP üzerinden de aktif hale getirilebiliyor. Aboneler istedikleri zaman Ringa’yı açıp kapatabiliyorlar.

Bunun yanısıra, Avea, Ringa’ya üye olan herkesin Ringa Koleksiyonu’na 3 adet Ringa hediye ediyor.

Ringa nasıl kullanılır?

• Ringa üyeliğinin aktif hale gelmesinin ardından kullanıcı, “Ringa Kategorilerim” menüsünden önce istediği Ringa’yı seçer.

• Seçilen Ringa’nın hangi numara için kullanılacağının belirlenmesinin ardından SMS ile onay bilgisi kulanıcıya ulaştırılır ve Avea abonesi Ringa servisini kullanmaya başlar.

“Ringa Kolleksiyonum” menüsü ile önceden tanımlanmış Ringa’lar aynı işlemle aktif hale getirilebilir, ya da değiştirilebilir. Kişiye özel “Ringa Koleksiyonu”ndan seçilen bu şarkı ve efektler için ek ücret ödenmez.

Okuyucu Yorumları