Avengers: Endgame Hakkında İlginç Teoriler!

Dünyanın en çok izlenen dört filminden biri olan Avengers: Infinity War'ın devam filmi için Endgame'e sadece iki ay kaldı. Teoriler şaşkınlık verici!

Avengers: Endgame dudak uçuklatacak

Avengers: Infinity War'da süper kötü Titan Thanos, tüm sonsuzluk taşlarını toplamış ve tek bir parmak hareketiyle, evrenin yarısını var oluştan silmişti (Bazı teorilere göre yok olmadılar ve alternatif bir boyutta hapis kaldılar). Süper kötümüzün motivasyonu, dünyalarda yaşanan kıtlıktı. Oysa ki Sonsuzluk Taşları'nın kudreti sayesinde, evrendeki tüm gezegenlere yetecek kaynak oluşturabilirdi.

Nisan ayında gösterime girecek Avengers: Endgame hakkında, birbirinden ilginç senaryolar karşımıza çıkıyor. Bu teorilerden en ilginci Ant-Man ve Captain America arasında yaşanıyor. Bilindiği üzere Scott Lang yani Ant-Man kuantum boyutunda yer aldığı için varoluştan silinmekten kurtulmuştu. Kuantum diyarı, geçmiş ve geleceğe ulaşmanın anahtarı konumunda. Yapımın fragmanında bunun ipuçları fazlasıyla veriliyor. Kısacası Steve Rogers ve Avengers ekibinin hedefi, Kuantum Diyarı'nda geçmişe yolculuk etmek gibi görülüyor.

Yapımın devam filminde; Robert Downey Junior, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Sebastian Stan , Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Hıddleston, Benedict Wong, Jeremy Renner, Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, Yeni Star Trek, Avatar ve Guardians of the Galaxy serisinden tanıdığımız Zoe Saldana gibi isimler yer alacak.

Yapımın yönetmenliklerini, önceki filmde ve Captain America: Winter Soldier filmlerde muazzam başarılar elde eden John ve Anthony Russo kardeşler üstlenecek. Tony Stark ve Thanos'un manevi kızı Nebula arasındaki ilişki de filmin kilit noktalarından biri olacak. Nebula, doğal olarak; Deli Titan Thanos'un planlarının çoğundan haberdar. Bu, Avengers ekibine ciddi avantaj sağlayabilir.

Okuyucu Yorumları