Avengers: Endgame Önemli Bir Başarıya imza attı

26 Haziran 2019'da dünyanın çoğunluğunda gösterime girecek, Avengers: Endgame'in ticari başarısı, şimdiden dudak uçuklattı.

Avengers: Endgame'den muazzam rekor

24 Nisan 2019'da Avustralya'da, 25 Nisan 2019'da Birleşik Krallık'ta, 26 Nisan 2019'da ise Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girecek Avengers: Endgame, şimdiden muazzam bir başarıya imza atıldı. Avengers: Endgame'in dünya çapında satılan biletleri, 24 saatlik süreçte, sadece ama sadece 6 saatte tükendi.

Söz konusu rekor, Star Wars: Force Awakens'e aitti. Söz konusu yapımın, ilk gün biletlerinin tükenmesi 8 saat almıştı. Avengers: Endgame, bu değerlerle öncüsü Avengers: The Infinity War'u fazlasıyla gölgede bıraktı.

Teksas eyaletindeki en büyük sinema salonu zincirine sahip olan Alamo Drafthouse, söylentileri doğrulayacak nitelikte bir açıklamaya imza attı. Alamo Drafthouse yetkilisi yaptığı açıklamada" Dün itibariyle tarihimizin en büyük bilet satışı rakamlarına ulaştık. Avengers: Endgame için satılan ilk gün biletleri, Avengers: Infinity War'a göre üç kat hızla tükendi." ifadelerini kullandı.

AMC Theaters da, akıl almaz talebi karşılaşmakta zorlanıyor. AMC Theaters sözcüsü, "Elbette başta mobil uygulama kullanıcılarımız olmak üzere tüm müşterilerimizin taleplerini yerini getirmek isteriz. Ancak çok yoğun bir süreç yaşanıyor. Abonelerimizden ricamız biraz daha sabırlı olmaları yönünde" açıklamasında bulundu. Anthony ve Joe Russo tarafından yönetilecek fimin başrollerinde Robert Downey Junior, Chris Hemsworth, Chris Evans, Brie Larson, Josh Brolin, Scarlett Johansson ve Mark Ruffalo gibi yıldız isimler bulunuyor.

Avengers: Endgame'den önce izleyicileri oyalayacak bazı filmler mevcut: 5 Nisan 2019 itibariyle dünyada gösterime girecek DC filmi Shazam ve sinemaya uyarlanan korku klasiği The Twilight Zone (Alacakaranlık Kuşanlığı) bu yapımlar arasında.

Okuyucu Yorumları