Avengers: Endgame'de Müthiş İddia!

Sinema tarihinin en merakla beklenen filmlerinden Avengers: Endgame hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Avengers: Endgame'de ilginç iddia

Avengers: Endgame, sinema tarihinin en çok beklenen filmleri arasında yer alıyor. Yapımın kadrosunda; Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin ve yanı sıra Captain Marvel rolünü üstlenen Brie Larson da yer alacak.

Avengers: Endgame için son derece çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre filmin asıl yıldızı Superman vari karakter Captain Marvel değil... Guardians of The Galaxy 2'nin "After Credits" sahnesinde karşımıza çıkan Adam Warlock'un, Thanos'un mağlubiyetinde en önemli rolü üstleneceği dedikodusu ortaya atıldı.

Peki kim bu adam Adam Warlock? Bu konuda Marvel Comics'i referans alabiliriz. Adam Warlock, "Enclave" olarak adlandırılan dahi grup, Adam Warlock'u yaratıyor. Adam Warlock, muazzam güçlerinin (uçma, süper hız, süper güç, dayanıklılık, süper çeviklik, süper zeka, iyileşme yeteneği) yanı sıra, kozmik güçlerle donatılmış. Söz konusu güçler, High Evolutionary tarafından arıtılıyor. Bu sırada Ruh Taşı da Warlock'a aktarılıyor ve dolayısıyla işler karışıyor.

Gerek Guardians of the Galaxy'nin ilk filminde koza içinde görülen, gerekse Guardians of The Galaxy 2 filminde son perdede ortaya çıkan Adam Warlock'ın, Thanos'a denk güçlere sahip olması bekleniyor. Zira Warlock, gerek Sonsuzluk Taşları'nı, gerekse özenle düzenlemiş muhteşem DNA'sını kullanıyor. Ruh Taşı nedeniyle, Warlock; Thanos'un doğal düşmanı konumunda. Warlock da, Thanos gibi Hulk'ı kısa sürede yerden yere vurabilecek yeteneklere sahip...

Artık geri sayım başladı: Tüm sorularımızın cevabına, 26 Nisan 2019'da kavuşacağız.

Okuyucu Yorumları