Avengers: Endgame'den Yeni Fragman!

Gişe rekorlarını alt üst etmesi beklenen Avengers: Endgame'in heyecan verici yeni fragmanı yayınlandı!

Avengers: Endgame'den yeni fragman

23 Nisan 2018'de gösterime giren, Anthony Russo ve Joe Russo tarafından yönetilen Avengers: Infinity War, dünyanın, "gelmiş geçmiş" en çok izlenen filmleri arasında dördüncü sırada yer aldı. Yapımda BAFTA ve Oscar ödülleri bulunan pek çok oyuncu yer almıştı. Bu isimler arasında; Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin ve Chris Pratt gibi isimler bulunuyordu.

Sonsuzmuş gibi beklenen süre neredeyse sona erdi. Marvel-Disney evreninde pek çok sona ve pek çok başlangıca imza atacak Avengers: Endgame (Yapım Avengers: Infinity War'un devamı konumunda) 26 Nisan 2019'da gösterime girecek. Söz konusu yapım da Russo kardeşler tarafından yönetilecek. Oyuncu kadrosu ise biraz daha genişlemiş durumda: Çekirdek Avengers kadrosu Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper ve Josh Brolin'in yanı sıra Captain Marvel rolünü üstlenen Brie Larson da filmde yer alacak.

Filmin son ve nihai fragmanı gün itibariyle yayınlandı ve akıllarda pek çok soru işareti bıraktı. Fragmandan sonra Thanos'un niye çökmüş olduğunu, onun pişman olup olmadığını ve hatta çok daha karanlık ve güçlü bir düşmanla mı karşı karşıya kaldığımızı sorgulamaya başladık. Fragmanı izleyin ve kararı siz verin:

Okuyucu Yorumları