Avermedia Yeni TV Kartları Türkiye’de

7 yıldır Türkiye’nin en çok satan TV kartı markası Avermedia’nın son ürünü Tv Go 007 türkçe arayüze ile Türkiye distribütorü Multimedya tarafından satışına başlandı. Aver Tv Go 007 kullanıcı dostu Türkçe arayüzü ile çok kolay kurulum ve kullanıcı dostu arayüz ile kolay kullanım sunuyor.

Avermedia Yeni TV Kartları Türkiye’de

Teletekst , kumanda,görüntü ve resim yakalama,16 kanal önizleme,ebeveyn kilidi gibi standart özelliklerin dışında Mpeg4/DivX desteği de bulunuyor .

Avermedia diğer yeni ürünü MCE serisi kartlar Microsoft’un Media Center Edition Türkçe versiyonu ile birlikte Türk tüketicisi ile buluşacak
Microsoft Windows XP ailesinin yeni ürünü Media Center Edition ile PC ler dijital eğlence merkezine dönüşüyor .Pc’yi uzaktan kumanda ile kontrol edebilme imkanı sunan işletim sistemi ile televizyon, video, DVD, dijital görüntü,fotoğraf, ve sesi bir araya getiren bir yazılım olarak tanımlanıyor .

Televizyondaki bir canlı yayını durdurularak görüntü geri alınabiliyor ve MCE Tv kartı ile ile harddisk üzerine kaydedilebiliyor.İşletim sisteminin en önemli kısmını oluşturan Tv fonksiyonları için MCE uyumlu Tv kartına ihtiyaç duyuyor .Kumanda olarak ise Pc ile beraber gelen standart kumanda kullanılıyor. Microsoft Media Center Türkçe versiyonu bu yıl piyasaya çıkması bekleniyor.

Avermedia dünya pazarında MCE alanında çok iyi bir pazar payına sahip ve Sony,Hp,Epson,Fujitsu Siemens gibi PC üreticileri ile Media Center Edition Tv kartları ile çalışmakta.

Okuyucu Yorumları