AVG 9: Hızlı tarama ve daha iyi kimlik koruma

AVG 9: Antivirüs devi AVG'nin yeni nesil güvenlik yazılımları hazır. İndirin, deneyin...

Yeni AVG'ler hazır!

AVG, yeni ürün ailesi 9.0'ı tanıttı. Tamamen yeniden geliştirilmiş güvenlik duvarının daha mütevazi ve sistemin derinliklerine fazla bulaşmadan çalışması bekleniyor. Bu iş için güvenlik duvarı modülü güvenli ve güvensiz dosyalar arasında ayrım yapabilen bir veri tabanını kullanıyor.

Güvenlik duvarı bu şekilde bir uygulamanın diğer sistem bileşenleriyle iletişime geçip geçemeyeceğine karar veriyor. Örneğin bir uygulamada potansiyel bir tehlike varsa iletişim bloke ediliyor.

Üretici, güvenlik duvarının Resident Shield ve kimlik koruması bileşenleriyle entegre biçimde çalışmasını güvenlik adına atılmış büyük bir adım olarak görüyor. Entegre biçimde çalışan modüller zararlılar hakkındaki bilgileri kendi aralarında paylaşıyor ve bu yüzden kimlik hırsızlıklarının yanında henüz imzası yayımlanmamış virüsleri ve rootkit'leri hem tanıma hem de kaldırma konusunda daha başarılılar.

AVG Internet Security 9.0'ın bir senelik lisans ücreti 58,95 TL. Sadece anti-virüs modülünü içeren AVG Pro'nun yıllık lisans bedeli ise 36,95 TL.

Deneme sürümlerini indirmek için buraya tıklayabilirsiniz...

Fiyatlar AVG resmi web sitesi baz alınarak belirtilmiştir.

Okuyucu Yorumları