Aviate Launcher artık herkese açık!

Birkaç ay önce ortaya çıkan bu ilginç Android launcher'ı, artık herkes tarafından indirilebiliyor!

Artık herkese açık!

Birkaç ay önce ortaya çıkan ve sadece davetiye yoluyla dağıtılan Android launcher'ı Aviate, artık herkese açık. Google Play üzerinden indirmeye sunulan uygulama, saate göre size sadece ihtiyaç duyduğunuz uygulama kısayollarını ve bilgileri göstermeyi amaçlıyor.

Örneğin sabahları haberlerle, yolculuğunuz sırasında navigasyon uygulamalarıyla, gece dışarı çıktığınızda restoran yorumlarıyla karşılanabiliyorsunuz. Uygulamalarınızı kategorilere ayıran Aviate, bu işleviyle onları bulmanızı kolaylaştırıyor. Kulaklığınızı taktığınızda ilgili uygulamaların görünmesi ve çaldığınız şarkıyla ilgili çevrimiçi, ilgili içeriklerin gösterilmesi, Aviate'nin yetenekleri arasında.

Aviate, Yahoo'nun kontrolüne geçtiğinden bu yana bazı yeni işlevler de edinmiş. Örneğin sık görüştüğünüz kişilere giriş ekranını yukarıya doğru kaydırarak ulaşabiliyor ve uyku alışkanlıklarınızı takip edebiliyorsunuz. Hava durumuna göre ulaşım süresi tahminleri alabiliyor, tek adımda konferans görüşmeleri başlatabiliyor ve hava durumundaki ani değişimler için uyarılar alabiliyorsunuz.

Tüm bu özelliklere rağmen Aviate, özelleştirmeye önem veren tecrübeli kullanıcıları tatmin etmeyebilir. Yine de basitliğiyle ve içeriği önünüze getirmesiyle çekici bir launcher olmayı başaran Aviate'yi aşağıdaki bağlantıdan telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Google Play bağlantısı: Aviate

Okuyucu Yorumları