Avrasya Güvencesi ve Garantisi ile Yeni Vaio'lar

Sony'den yapılan açıklamaya göre yeni Vaio'lar, Ülkemizde Sony Avrasya tarafından satışa sunulacak.

Yeni Vaio'lar Rafta

Sony'nin dizüstündeki eğlence ve bilgi üssü Vaio'lar ülkemizde artık Sony Avrasya tarafından satılacak. Bu sayede garanti ve servis işlemlerini de karşılayacak olan Sony Avrasya ile Türkiye'deki gücünü arttırmak isteyen Sony'nin büyük bir çıkışı bekleniyor.

Yaklaşık 4.000 YTL'lik fiyatları ile normal bir son kullanıcı için pahalı gibi görünen Sony'nin Vaio ailesi, üreticileri tarafından kendisine yakıştırılan ve Information (Bilgi) ile Entertainment (Eğlence) kelimelerinin birleşiminden oluşan "InfoTainmant" tanımını sonuna kadar hak ediyor. Buna güvenen Sony yetkilileri Türkiye'de, önümüzdeki 3 yıl içerisinde, sene başına ortalama 33.000 ila 35.000 arasında ürün satma düşüncesindeler. 2009 yılına kadar piyasanın 10%'una sahip olmayı hedefleyen Sony'nin hedef kitlesi her kesimden daha fazlasını isteyen insanlar olarak belirtiliyor.

Formula-1 araçları ve uçak yapımında kullanılan karbonfiber maddesi kullanılarak ağırlığı azaltılan Vaio'nun alüminyum kısımları içinde geleneksel Japon kılıçlarından ilham alındı. Parmak izi tanıma özelliği ile de güvenlik konusunda ödün vermeyen Vaio, Japonya'daki fabrikalarında orijinal Türkçe klavyeleri ile üretiliyor. TX4XTP/B, SZ3XTP/C ve SZ3HTP/B modelleri satışta olan ürünün göreceği ilgi ve satış seyri merakla bekleniyor.

Okuyucu Yorumları