Avril Lavigne amatör videoyu alt etti!

Gizli YouTube savaşı, amatör ve profesyonellerin rekabetine sahne oluyor. İşte en çok izlenenler...

En çok izlenen video?

Biri turuncu t-şörtler giymekten hoşlanan Ohio'lu bir konuşmacı, diğer ise milyonlarca bunalımlı gencin rüyasını süsleyen bir pop prensesi. İşte bu ikisi dünyanın en çok izlenen videosu ünvanı için YouTube'da büyük bir savaş veriyor. İki video da, yaklaşık olarak 100 milyon kez izlenmiş durumda.

Daha önce bir numara olan Judson Laipply'nin "Evolution of Dance" isimli düşük bütçeli videosunun yerine artık tahtta Avril Lavigne'in "Girlfriend" isimli klibi oturuyor.

Bu savaşı önemli kılan bir başka nokta, kullanıcıların ürettiği videolarla ticari olarak çekilmiş büyük bütçeli videolar arasındaki yarış. Eğer rahatça girebilseydik görecektik ki YouTube'a en çok izlenen 20 video arasında hem Alicia Keys gibi yıldızların ticari klipleri, hem de gülen şirin bebeklerin olduğu ev yapımı videolar bulunuyor.

"Yeni Britney Spears" olarak isimlendirilen Lavigne'nin punk tadındaki "Girlfriend" şarkısını da içeren son albümü "The Best Damn Thing" Amerika listelerini alt üst etti. Lavigne'nin YouTube'da izlenme sayısı, Pazar gecesi saat 23.50'de 98.094.798 idi. Judson Laipply'nin "Evolution of Dance"i ise 96.645.155 kere izlenerek Girlfriend'i yakın takibe devam ediyordu.

Yeni bir numara "Girlfriend"i izlemek için buraya tıklayın.

Tahtını kaybeden "Evolution of Dance"ı izlemek için buraya tıklayın.

Okuyucu Yorumları