Avrupa’nın en hesaplı iBook’ları Türkiye’de

Apple’ın 1983 yılından bu yana Türkiye’de tek yetkili distribütörü olan Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş. Eylül ayı sonuna kadar sürecek “iBook Kampanyası”nı başlattı.

Avrupa’nın en hesaplı iBook’ları Türkiye’de

Kampanyada kablosuz bağlantı’ya hazır, Combo sürücülü, 2.7 kg ağırlığında, F ve Q klavye seçeneklerine sahip 14” Apple iBook’lar Avrupa’nın en hesaplı fiyatıyla Bilkom tarafından 1,149 Euro’ya satılacak. AirPort Extreme kablosuz bağlantı kartlı model ise 1,199 Euro’dan satışa sunulacak.

Tasarım harikası Apple 14” iBook’ların kullandığı Wi-Fi sertifikalı, 802.11g ve 802.11b standartlarını destekleyen AirPort Extreme kablosuz bağlantı kartı; iBook’un çevresindeki kablosuz ağları kolayca algılamasını ve diğer Mac ya da PC’lere zahmetsizce bağlanabilmesini sağlar.

Kullanıcılar, iBook satın aldıklarında Apple’ın iLife ’04 yazılım paketine de sahip olacaklar. Kullanıcılarına hayatlarını dijitalleştirme imkanı sunan iLife ’04 paketinde şu yazılımlar yer alıyor: iMovie (film kurgu stüdyosu), iPhoto (fotoğraf kütüphanesi), iTunes (müzik kütüphanesi), GarageBand (müzik stüdyosu), iDVD (DVD üretim stüdyosu).

Bilkom’un “iBook” Kampanyası’nda sunulan 14” iBook’ların teknik özellikleri ise şöyle:
iBook G4 14” Combo: 1 GHz PowerPC G4, 256 MB DDR SDRAM, 40 GB sabit disk, Combo (DVD-ROM/CD-RW) sürücü, 32 MB ATI Mobility Radeon 9200 ekran kartı, 14.1 inç TFT XGA Ekran, dahili VGA çıkışı, S-Video ve kompozit çıkış (adaptör ile), F veya Q klavye, FireWire 400 kapısı, USB 2.0 kapısı, 10/100 BaseT Ethernet, 56K V.92 modem, 2.7 kg ağırlık, 6 saate kadar pil ömrü, iLife ’04 paketi, Kablosuz bağlantıya hazır ya da dahili AirPort Extreme kartı seçeneği.

1970’li yıllarda Apple II ile kişisel bilgisayar devrimini başlatan Apple, 1980’lere de Macintosh ürünleriyle imzasını attı. Öğrencilerden eğitimcilere, yaratıcı profesyonellerden son kullanıcıya kadar geniş bir kullanıcı ve ürün yelpazesine sahip olan Apple, yenilikçi donanım, yazılım ve Internet çözümleri üreten bir dünya şirketi.

Okuyucu Yorumları